Antena 3 CNN Actualitate Moş Crăciun nu vrea ca magia sărbătorilor să se piardă! Mesajul aşteptat de toţi copiii

Moş Crăciun nu vrea ca magia sărbătorilor să se piardă! Mesajul aşteptat de toţi copiii

Moş Crăciun rămâne aproape de copii, chiar dacă este pandemie. Pentru a nu îi dezamăgi pe cei mici, Moşul va lansa o serie de întâlniri virtuale organizate din locuinţa sa de la Polul Nord. Copiii şi părinţii deopotrivă vor putea participa la înâlniri. Moşul este încrezător, că atât cei mici, cât şi cei mari vor trece cu bine peste această perioadă dificilă.

Moş Crăciun nu vrea ca magia sărbătorilor să se piardă! Mesajul aşteptat de toţi copiii
de Iulia Gorgorin    |    20 Noi 2020   •   22:01

Chiar dacă pandemia de coronavirus a schimbat complet perioada festivă, Moş Crăciun nu vrea ca magia sărbătorilor să se piardă. Moşul va organiza sesiuni de apeluri video cu copiii din întreaga lume, pentru a ridica moralul celor afectaţi în pandemie.

''Cred că internetul este un miljloc şi mai rapid pentru a trimite şi a primi scrisorile voastre. Așa că primesc informația mult mai repede, iar spiridușii mei pot să țină cont de fiecare cadou pe care vi-l doriți de Crăciun''.

Apelurile video vor dura 12 minute fiecare. Câte șase copii se vor putea înscrie pentru a putea participa la o sesiune online cu Moșul. Cei care organizează evenimentul îi încurajează pe apropiații celor mici să li se alăture, pentru a crea o atmosferă cât mai primitoare și mai plăcută.

''Din când în când, dacă trebuie să vorbim cu copii foarte mici, este necesar ca un adult să participe la eveniment. Dar, în general vom lăsa totul pe mâna mea și a copiilor, poate și a doamnei Crăciun și a unui spiriduș''.

Recunoscut pentru dedicarea pentru a îi face pe ceilalți să se simtă bine, Moșul a povestit și ceea ce l-a făcut fericit în acest an. 

''Pe lângă lucrurile evidente ca turta dulce, cacaua și ce mai aveți voi pe acolo, care mă fac întotdeauna să mă simt bine, încă văd sclipiri de speranță, care au apărut odată cu diferitele vaccinuri''.

Moșul i-a asigurat pe copii, că el este în siguranță și nu a fost nevoit să ia nicio măsură de protecție în atelierul său de jucării.

''Chiar nu aveți motive de îngrijorare pentru noi, pentru că nimeni nu a fost capabil să ne găsească până acum, așa că nu ne așteptăm ca un virus nesăbuit să ne găsească''.

Moșul promite că sesiunile vor începde din 23 noiembrie și vor avea loc până în ajunul Crăciunului.

×
Subiecte în articol: Mos Craciun mesaj copii
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close