Antena 3 CNN Actualitate Nelu Tătaru a izbucnit în lacrimi în direct! Ce s-a întâmplat cu ministrul Sănătății

Nelu Tătaru a izbucnit în lacrimi în direct! Ce s-a întâmplat cu ministrul Sănătății

La sfârșitul lunii martie, secretarul de stat de atunci, Nelu Tătaru devenea ministrul Sănătății, după demisia forțată a lui Victor Costache. De atunci acesta se află aproape permanent în deplasări prin țară pentru a rezolva diverse situații determinate de pandemie.

Nelu Tătaru a izbucnit în lacrimi în direct! Ce s-a întâmplat cu ministrul Sănătății
Sursa foto: Hepta
06 Iul 2020   •   08:45

Nelu Tătaru este și foarte prezent în mass media, fiind frecvent invitatul principal al posturilor de televiziune de știri. Mulți s-au întâmplat cum rezistă acestui ritm alert. Iată că oboseala și presiunea acumulată încep să-și pună amprenta asupra lui. Emoțiile au început să fie tot mai prezente în discursul lui, iar în timpul unui interviu la Digi24 chiar a izbuncnit în lacrimi.

I-a murit tatăl când avea doar 18 ani

Acesta a povestit despre adolescența lui și viața de student, care a fost una foarte dificială, din cauza morții subite a tatălui său. Ministrul Sănătății avea doar 18 ani, când și-a pierdut părintele. El a urmat liceul sanitar chiar la îndemnul tatălui său.

”Aveam 18 ani, tatăl meu avea 43… un frate de 17 ani, mama mea avea 42.” a povestit ministrul, la Digi24, cu ochii în lacrimi.

Mama lui Nelu Tătaru are acum 70 de ani și suferă de mai multe afecțiuni, dar a avut grijă să respecte toate regulile impuse de autorități.. : ”Sunt mândru de mama mea, respectă întru totul (recomandările). Și acum, când ne întâlnim, stă la distanță, nu lasă mască”, a dezvăluit ministrul.

Cine este Nelu Tătaru

Actualul ministru al Sănătății s-a născut pe 30 septembrie 1972 şi este căsătorit. Astăzi este unul dintre cei mai populari membri ai cabinetului Ludovic Orban.

Între anii 1991 - 1992 a lucrat ca asistent medical stagiar la Spitalul Judeţean Vaslui, iar între 1999 şi 2000 a devenut medic stagiar la aceeaşi unitate medicală, după ce a absolvit Facultatea de Medicină. Au urmat apoi 6 ani de rezidențiat în Chirugie generală UMF Iaşi – Spitalul de Urgenţă Sfântul Ioan Iaşi, iar începând cu anul 2006 a condus Blocul operator la Spitalul Municipal Huşi.

Între anii 2007 – 2010 a condus Spitalul Municipal Huşi. În acelați timp a fost și consilier local în Huşi, iar între 2011 -2012 a fost preşedintele PNL Huşi.

Nelu Tătaru a fost senator și  liberal între 2012 – 2016, fiind ales în Circumscripţia electorală numărul 39 Vaslui, Colegiul 3.

×
Subiecte în articol: Nelu Tătaru cine este nelu tataru
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close