Antena 3 CNN Actualitate Medicamentul pe care îl ia Nelu Tătaru ca să se apere de COVID-19

Medicamentul pe care îl ia Nelu Tătaru ca să se apere de COVID-19

Nelu Tătaru a dezvăluit ce îl ajută să se apere de COVID-19, având în vedere că trebuie se se deplaseze mereu prin țară pe la diferite focare de infecţie. Ministrul sănătăţii afirmă că ia un paracetamol ori de câte ori are semnele unei congestii nazale.

Medicamentul pe care îl ia Nelu Tătaru ca să se apere de COVID-19
Sursa foto: Agerpres
de Dan Gabor    |    28 Oct 2020   •   20:15

În plus, ministrul spune că respectă toate regulile de protecție și distanțare și încearcă să aibă o sănătate bună consumând fructe, legume și multe lichide.

"Respect niște reguli, încerc să mănânc sănătos, iar în condițiile în care într-adevăr am fost într-un focar și, eu știu, posibilitatea este, iau un paracetamol simplu. Doar dacă mi s-a părut ceva iau un paracetamol simplu.

Portul măștii provoacă o congestie nazală, iar în acele momente în care simt acele fenomene strict de congestie nazală iau un paracetamol. Prefer să iau un paracetamol atunci când simt că acea congestie nazală este mai importantă.

Eu port masca trei sferturi din zi, iar paracetamolul îl folosesc ori de câte ori simt acea congestie nazală. În rest, mănânc sănătos, beau multe lichide și mănânc fructe. Nu iau vitamine, suplimente sau alte pastile" a declarat Nelu Tătaru, la postul B1TV.

Nelu Tătaru: Sărbătorile nu vor mai fi la fel ca în anii trecuţi

Ministrul Sănătăţii a spus, marți, că sărbătorile nu vor mai fi la fel ca în anii trecuţi, iar soluţia pentru a depăşi criza COVID este respectarea cu stricteţe a regulilor. Nelu Tătaru a subliniat că pentru a limita răspândirea noului coronavirus şi pentru a stopa focarele pandemice trebuie ca oamenii să respecte regulile impuse de autorităţi.

''Soluţia este respectarea şi impunerea unor reguli. Nu vrem şi nu merge spre un stat poliţienesc, dar sunt reguli care în situaţii de criză trebuie respectate. Am spus încă de la începutul acestei pandemii că nu va fi un an ca toţi ceilalţi.

Nu vom avea sărbători Pascale la fel, nu vom avea Rusalii la fel, nu vom avea şcoala la fel, nu vom avea concedii la fel şi nu vom avea o viaţă socială la fel'', a spus Nelu Tătaru în cadrul videconferinței Profit Health Forum.

Ministrul Sănătății a atras atenţia că oamenii trebuie să se adapteze acestei crize sanitare, mai ales că rata de pozitivare cu COVID-19 creşte alarmant de la o zi la alta.

 

×
Subiecte în articol: Nelu Tătaru paracetamol COVID-19
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close