Antena 3 CNN Actualitate Nicușor Constantinescu, chemat din nou la DNA. Avocat: Refuză să dea declarații. Vom formula cereri privind declarațiile și administrarea probelor

Nicușor Constantinescu, chemat din nou la DNA. Avocat: Refuză să dea declarații. Vom formula cereri privind declarațiile și administrarea probelor

Nicușor Constantinescu, chemat din nou la DNA. Avocat: Refuză să dea declarații. Vom formula cereri privind declarațiile și administrarea probelor
15 Apr 2019   •   11:30

Update:  Nicușor Constantinescu a fost adus cu duba, luni dimineață, la sediul DNA Constanța.

Avocatul acestuia a făcut declarații cu privire la dosarele în care este implicat fostul președinte al Consiliului Județean Constanța.

”În esență, a refuzat să dea declarații. În funcție de concluziile la care vom ajunge vom formula cereri privind declarații și administrarea de probe. Într-unul dintre dosare, cel care e mai vechi s-a pus în mișcare acțiunea penală având calitatea de inculpat, în cel de-al doilea dosar abia s-a dispus începerea urmăririi penale și are calitatea de suspect.”, a spus avocatul lui Constantinescu.

Cu privire la denunțul care i s-a cerut lui Constantinescu în ceea ce îl privește pe Dragnea, avocatul lui Nicușor Constantinescu a declarat că nu știe despre această discuție.

”Nu cunosc despre existența acestei discuții. Singura referire este faptul că RAJDP a plătit o parte din sumele de bani respective, la care am făcut referire, la o socitate TelDrum. De aici a existat o discuție despre această chestiune. La modul concret nu a fost adresată o acuzație”, a declarat avocatul lui Nicușor Constantinescu.

Știrea inițială: Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu este vizat în două noi dosare penale în calitate de inculpat şi suspect. El este aşteptat luni la DNA. 

Constantinescu îl acuză pe procurorul Andrei Bodean că i-a fabricat cele două dosare din răzbunare.

”La ora 10:00 sunt chemat de același procuror DNA Bodean Andrei la DNA Constanța în calitate de suspect și inculpat în alte două dosare penale ! Aștept presa care este interesată de aceste noi abuzuri.”, este mesajul transmis de Constantinescu.

×
Subiecte în articol: consiliul judetean DNA
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close