Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii despre ucigaşul lui Emi Pian. Cum arată şi cine este Ciprian Napy - GALERIE FOTO

Noi detalii despre ucigaşul lui Emi Pian. Cum arată şi cine este Ciprian Napy - GALERIE FOTO

Cel care l-a omorât în urmă cu o noapte pe Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, ar fi Ciprian Napy, dintr-o grupare rivală, respectiv clanul Rinu. În urma conflictului, şi el s-a ales la rândul lui cu răni grave şi acum este în spital.

Noi detalii despre ucigaşul lui Emi Pian. Cum arată şi cine este Ciprian Napy - GALERIE FOTO
Sursa foto: Ciprian Napy/Facebook
de Denisa Nedelcu    |    05 Aug 2020   •   08:35

Ciprian Napy, care face parte din gruparea Rinu, ce acţionează în sectorul 2, zona podului Colentina, trăia în lux şi se plimba peste tot. 

Interlopul Emi Pian a fost executat pe o stradă din București, mai exact undeva în cartierul Giulești. Potrivit unor surse citate de Antena 3, Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a fost înjunghiat în zona femurului, lovitură care i-ar fi fost fatală. 

De la ce a pornit scandalul dintre cei doi

Scandalul între cei doi a pornit de la un joc de barbut, spun surse din anchetă. Bărbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp după confruntare, însă nu a mai putut fi salvat.

Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, este lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România. Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

EXCLUSIV. Ultimele imagini cu Emi Pian în viață. Momentul în care liderul Duduienilor a ajuns la spital

×
Subiecte în articol: Emi Pian ciprian napy
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close