Antena 3 CNN Actualitate EXCLUSIV! Noi detalii ies la iveală. Cine este, de fapt, criminalul lui Emi Pian. Nu Napy l-a ucis!

EXCLUSIV! Noi detalii ies la iveală. Cine este, de fapt, criminalul lui Emi Pian. Nu Napy l-a ucis!

A trecut mai bine de o săptămână de la uciderea unuia dintre cei mai temuți interlopi din România, Emi Pian. Liderul clanului Duduianu a fost înjunghiat în urma unui conflict apărut de la un joc de barbut. Primele informații îl dădeau pe Ciprian Napy din clanul Rinu ca fiind vinovat de moartea rivalului său.

EXCLUSIV! Noi detalii ies la iveală. Cine este, de fapt, criminalul lui Emi Pian. Nu Napy l-a ucis!
de Anca Andrei    |    13 Aug 2020   •   10:57

Ulterior s-a constat că de fapt cel care l-a înjunghiat în artera femurală a fost Richard Emanuel Gheorghe, zis Piticu. Întreaga presă a preluat informația eronat și l-a numit pe tânărul de 26 de ani, Ciprian Napy, doar că Ciprian Napy este cu totul și cu totul altă persoană.

În realitate, Richard era bodyguardul lui Ciprian Napy, liderul clanului Rinu și făcea și el parte din această grupare, însă era plătit ca să-și păzească șeful, au dezvăluit surse pentru Antena3.ro. Mai mult decât atât, tânărul era de profesie boxer și chiar a făcut parte din lotul de juniori al României.

Richard Emanuel Gheorghe susține că practic uciderea lui Emi Pian a fost în legitimă apărare, întrucât liderul clanului Duduienilor a vrut să-l ucidă și că este recunoscător că a scăpat cu viață din această răfuială.

Cum a fost ucis Emi Pian

"Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață!", a fost declarația lui Gheorghe în fața reporterilor, când a fost întrebat ce s-a întâmplat în seara fatidică.

Emi Pian și ucigașul său s-ar fi încăierat în noaptea de marți spre miercuri după ce ambele grupări împrumutaseră același jucător de barbut și ambele voiau să obțină bani cu dobândă de la acesta. În timpul conflictului, Richard ar fi scos cuțitul și l-ar fi înjunghiat pe liderul clanului Duduianu chiar în artera femurală. Acesta a pierdut foarte mult sânge și deși a fost dus destul de rapid la spital, a murit la scurt timp.

La rândul său, tânărul a fost și el rănit în altercație și a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare. A fost dus apoi în arest preventiv, iar polițiștii se tem de un nou asasinat, mai ales că interlopii au promis răzbunare. Casele clanurilor sunt în prezent monitorizate, conform surselor Antena3.ro.

 

×
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close