Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a turnat beton peste heleșteul din curte

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a turnat beton peste heleșteul din curte

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a turnat beton peste heleșteul din curte
21 Aug 2019   •   12:42

UPDATE Ancheta în cazul atrocităților de la Caracal ia amploare. Maşina cu care Gheorghe Dincă şi-a răpit victimele va fi expertizată tehnic în cursul zilei de miercuri. Anchetatorii vor să vada dacă Dincă a făcut modificari autoturismului, care să îl ajute să îşi captureze victimele.

În paralel, la locuința din Caracal,  criminaliştii au săpat o groapă uriaşă, cam de dimensiunea unei piscine. Surse din anchetă susțin că s-ar fi aflat un heleșteu în curtea lui Gheorghe Dincă, peste care a turnat beton, apoi l-a acoperit cu diverse gunoaie.

----------------------------

UPDATE Anchetatorii iau în calcul o a treia victimă a lui Gheorghe Dincă, deoarece  un cercel şi o geantă pe care le-au găsit în urmă cu o lună la percheziţia maşinii acestuia nu au fost identificate nici de rudele Alexnadrei şi nici de cele ale Luizei.

Gheorghe Dincă nu a recunoscut până acum nicio altă răpire sau crimă, însă cercetările din curtea acestuia nu au fost încheiate. Anchetatorii cred că vor găsi noi dovezi după ce vor termina scanarea şi vor începe săpăturile. Aceștia vor săpa zeci de gropi în locurile în care scanerul a găsit nereguli.

-------

Cazul crimelor de la Caracal se complică. Medicii legişti au anunţat că vor reface testele ADN pe oasele găsite până acum şi spun că toate rapoartele trimise până acum procurorilor sunt doar preliminare.

Între timp, anchetatorii au făcut noi săpături în curtea lui Gheorghe Dincă şi iau în calcul varianta unei a treia victime după ce au găsit un cercel şi o geantă care nu aparţin nici Alexandrei şi nici Luizei. 

Gheorghe Dincă a fost adus din arest și va participa alături de anchetatori la perchezițiile din curtea sa.

 Anchetatorii au continuat în ultimele zile percheziţiile la locuinţa lui Gheorghe Dincă din Caracal şi au audiat mai multe persoane, fiind totodată dispusă expertizarea unor noi mijloace de probă de către Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) şi Institutul Naţional de Criminalistică.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close