Antena 3 CNN Actualitate ”Nu mai vreau să fac videochat că nu se plătește bine!” Silviu din Bacău vrea să ajungă în industria filmelor pentru adulți

”Nu mai vreau să fac videochat că nu se plătește bine!” Silviu din Bacău vrea să ajungă în industria filmelor pentru adulți

Silviu Roman, un tânăr de 31 de ani din Bacău, vrea să ajungă în industria filmelor pentru adulți. A muncit pe șantier, a făcut videochat, dar vrea mai mulți bani.

”Nu mai vreau să fac videochat că nu se plătește bine!” Silviu din Bacău vrea să ajungă în industria filmelor pentru adulți
Sursa foto: BZI
11 Iul 2020   •   15:15

Silviu și-a făcut publică povestea, în speranța că un regizor de filme pentru adulți îl va remarca. Timp de câteva luni, tânărul spune că a făcut videochat alături de partenera lui, dar fata a plecat în Germania și a renunțat.

”La videochat făceam cam 500-700 de lei pe oră. Din păcate, industria asta a scăzut. Nu se mai fac așa mulți bani. Nu făceam orice ni se cerea în cameră. Atunci câștigam bani repede și tot așa îi cheltuiam.

Partenera mea din Oradea făcea de mult timp videochat și m-a invitat să facem împreună. Apoi a plecat din țară, în Germania, și nu am mai încercat singur. Videochat nu mai vreau să fac, că nu se mai plătește așa de bine ca la filmele pentru adulți.

Știu pe cineva care a făcut 20.000 de euro pentru un film de acest gen”, a spus Silviu pentru bzi.

A muncit pe șantier de la 16 ani și spune că s-a săturat să lucreze la patron

”Nu stau cu lumea. Lumea nu-mi dă mie de mâncare. Nu fac rău la nimeni, nu fur, nu dau în cap. La noi lumea e închisă la creier și nu înțelege aceste aspecte(...). Nu mă deranjează dacă află lumea că vreau să joc în filme pentru adulți. Sunt sigur că am să rămân și fără unii prieteni când îmi va merge mai bine, că lumea e invidioasă”, spune Silviu Roman.

Tânărul vrea să devină cunoscut

”De azi de zile mă gândesc să fac asta. Sunt mai hotărât ca niciodată(...). E păcat să muncim pe un salariu de 1.000 de lei în loc să alegem varianta asta. Nu am iubită și nu are pe cine să deranjeze decizia asta. Poate doar familia va râde puțin”, a mai spus el în interviul pentru bzi.

×
Subiecte în articol: Silviu Bacău videochat
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close