Antena 3 CNN Actualitate Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2023: "Sunt anii fatidici. Dacă ne trezim putem evita asta"

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2023: "Sunt anii fatidici. Dacă ne trezim putem evita asta"

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a analizat anul 2023 şi a făcut o serie de previziuni îngrijorătoare. Iată cum arată soarta României anul viitor.

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2023: "Sunt anii fatidici. Dacă ne trezim putem evita asta"
Sursa foto: Facebook
de Claudia Popovici    |    07 Dec 2022   •   11:22

Potrivit previziunilor clarvăzătoarei Carmen Harra, anul 2023 ar putea aduce un colaps economic de mari proporții.

„Următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire! Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani, în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete. Noi traversăm acea perioadă acum, trecem prin purgatoriu.(...) Dacă ne trezim lucrurile se pot balansa”, a avertizat Carmen Harra subliniind că anul 2023 este un an de trezire și că ar fi primul an de iluminare din ciclul următorilor 11 ani.

Carmen Harra, previziuni 2023: Omenirea ar putea fi lovită de un nou virus

De asemenea, potrivit previziunilor făcute de Carmen Harra, anul 2023 ar putea aduce provocări şi în domeniul sănătății. Clarvăzătoarea a reamintit că pandemia COVID-19 a fost doar o etapă, iar în anul următor omenirea s-ar putea confrunta cu un nou virus. 

"Noul virus va apărea undeva la sfârșitul anului 2023. Va fi un virus care se ia prin alimentație și care va afecta sistemul digestiv. (…)
Dacă atacăm sistemul digestiv, putem, prin virusul care va veni, să decimăm de 10 ori mai mult din populație decât s-a întâmplat înainte. Ăsta este un virus de o mie de ori mai periculos.

Nu vreau să vă sperii. Predicția previne, te avertizează şi îţi pune în lumină oportunitatea. Dacă eşti deștept poţi să eviți asta!”, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra, previziuni 2023: România are o nouă șansă pentru a repara greșelile

În ceea ce privește ţara noastră, Carmen Harra spune că anul 2023 aduce oportunitatea pentru reintegrare energetică. 

„Există o reîntoarcere energetică, o reintegrare. Românul își va dori să-și repare greșelile și să acționeze”, a mai spus Carmen Harra în emisiunea Golden Hour cu Jessie

Nu în ultimul rând clarvăzătoarea Carmen Harra a vorbit şi despre războiul Rusei în Ucraina.

Potrivit previziunilor anul 2023 va aduce sfârșitul războiului pentru că Vladimir Putin va intra sub steaua a trei de șapte.

„Este sub steaua a trei de șapte: cifra personală, cifra anului și cifra destinului. Forța lui energetică se termină aici, sub coincidența cifrei 7”, a conchis clarvăzătoarea Carmen Harra.

Carmen Harra, mesaj pentru cei care o contestă

"Am pus un singur clip şi am 1000 de comentarii cu blesteme, ură şi amenințări. De ce atâta ură? Aşa cum sunt eu atacată, oamenii se atacă unii pe alţii. Iar în energia asta de a ne ataca nu construim nimic, nu mergem nicăieri, facem karme rele şi ne vin toate înapoi", a mai spus Carmen Harra. 

×
Subiecte în articol: carmen harra previziuni 2023
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close