Antena 3 CNN Actualitate O vânzătoare din Ploiești a ajuns cu dibăcie stăpână peste milioanele de euro ale unui pensionar din Italia

O vânzătoare din Ploiești a ajuns cu dibăcie stăpână peste milioanele de euro ale unui pensionar din Italia

Mihaela a plecat în urmă cu 12 ani în Italia în căutarea unui trai mai bun. Și-a lăsat acasă cele două fiice, dar și soțul și s-a stabilit în zona de sud. A muncit în agricultură mai întâi cu gândul la familia sa. Din păcate, în numai doi ani, s-a produs o ruptură între ea și soțul său. A urmat apoi divorțul.

O vânzătoare din Ploiești a ajuns cu dibăcie stăpână peste milioanele de euro ale unui pensionar din Italia
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    21 Iul 2021   •   17:53

Trezindu-se singură în Italia, cu două fete de întreținut, o casă neterminată și cu multe datorii, Mihaelei a început să-i încolțească în minte că s-ar putea ca munca pe brânci să nu dea rezultate atât de repede pe cât și-a dorit și să fie nevoie de o scurtătură.

Așa că a început să se întâlnească, pe rând, cu diverși italieni potenți financiar. Iar aceștia erau destul de receptivi la nevoile sale, mai mult sau mai puțin justificate.

După mai multe întâlniri și încercări amoroase, care se materializau în diverse sume de bani, românca a cunoscut un domn în vârstă de 63 de ani căruia i-a picat cu tronc. Diferența de vârstă era destul de mare, însă până la urmă a decis să-i de o șansă. Și nu i-a părut deloc rău.

Italianul i-a povestit că nu fusese niciodată căsătorit, nu avea copii și muncea în agricultură. Nu ieșise niciodată la cafenea, nu-și cumpărase niciodată haine de firmă, nu fusese niciodată în vacanțe… Așa că toți bănuții ajungeau într-un cont bancar. Și nu erau deloc puțini bani - câteva milioane de euro.

Practic, avea bani de ar fi putut să-i întoarcă cu lopata, însă nu-i plăcea să epateze și nici să-i dea pe distracții.

Nu a durat mult și Mihaela a ajuns stăpâca casei, dar și a conturilor bancare, din care nu se ferea să scoată bani după pofta inimii. Iar italianul amorezat îi accepta orice. Mai mult, la un moment dat, femeia a început să ia bani din conturile italianului inclusiv atunci când pleca acasă, în România. Și-a renovat casa așa cum a știut mai bine și mai frumos, și-a cumpărat de toate și și-a întreținut inclusiv fiicele în liceu și facultate.

Spre indignarea familiei sale, după ce femeia i-a „mâncat” aproape toată averea, cei doi chiar s-au căsătorit, iar jumătate din tot ceea ce mai deținea, la momentul respectiv, italianul a trecut pe numele ei.

Inclusiv în prezent mai sunt împreună și locuiesc în zona de sud a Italiei, iar de pe urma bărbatului trăiește foarte bine și familia româncei, potrivit Cancan.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close