Antena 3 CNN Actualitate ”Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele!” | Viorica de la Clejani, poză cu obiectul care a rănit-o pe Margherita. Bărbatul de pe trotinetă a fost reținut

”Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele!” | Viorica de la Clejani, poză cu obiectul care a rănit-o pe Margherita. Bărbatul de pe trotinetă a fost reținut

Bărbatul de 38 de ani, acuzat că înțepa, zgâria și lovea femei în timp ce mergea cu tricicleta prin Capitală a fost reținut în timpul nopții de joi spre vineri, anunță Poliția Capitalei.

”Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele!” | Viorica de la Clejani, poză cu obiectul care a rănit-o pe Margherita. Bărbatul de pe trotinetă a fost reținut
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Aug 2022   •   12:20

Una dintre victime a fost Margherita din Clejani, fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani.

Artista a publicat și fotografii cu obiectul care a rănit-o pe fiica ei.

”Acest obiect i-a fost scos din sân ficei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi... Cum să vă bucurați și să îmi înjurați copilul pe tema acestui subiect?!

Daca eră copilul vostru în locul Margăi??! Cum puteți să vorbiți în halul asta?! Eu acum ce să fac?! Să-I las liber? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă?

Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă Dumnezeu. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a scapăt cu viață!” a scris Viorica de la Clejani pe contul său de socializare.

Poliția Capitalei anunță că bărbatul de 38 de ani acuzat că înțepa, zgâria și lovea femei în timp ce se plimba cu tricicleta prin București a fost reținut în noaptea de joi spre vineri.

Bărbatul a fost depistat în trafic, joi seara, în comuna Vidra, din județul Ilfov.

Polițiștii au fost sesizați miercuri seara prin apel la 112 cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

După 10 minute, polițiștii au mai primit o sesizare, conform căreia o altă femeie ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat pe trotinetă pe o stradă din Sectorul 3.

×
Subiecte în articol: clejani trotinetă București
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close