Antena 3 CNN Actualitate Olivia Steer șochează din nou. Ce spune despre purtatul măștilor: "Sper să ai rinichii buni!"

Olivia Steer șochează din nou. Ce spune despre purtatul măștilor: "Sper să ai rinichii buni!"

Olivia Steer a făcut o nouă postare controversată pe pagina sa de Facebook. Aceasta a preluat opinia unui celebru medic nefrolog, Suzanne Humphries, care este de asemena o adeptă a curentului antivaccinare. Potrivit lui Humphries, purtatul măștii de protecție îi face pe oameni să își reinhaleze propriul dioxid de carbon.

Olivia Steer șochează din nou. Ce spune despre purtatul măștilor: "Sper să ai rinichii buni!"
de Dan Gabor    |    07 Aug 2020   •   23:28

Iar acest lucru are ca afect scăderea PH-ului sângelui.

"Într-o lume, în care toată lumea e obsedată de alcalinizare, ghici ce se întâmplă cînd îți reinhalezi propriul dioxid de carbon? Exact, PH-ul sîngelui scade, tu reții aciditatea si trebuie să o elimini altfel. Sper să ai rinichii buni." - doctor nefrolog (specialist în boli de rinichi) Suzanne Humphries - a scris Olivia Steer, pe Facebook.

Facebook/ Olivia Steer

Postarea Oliviei Steer a adunat peste 200 de reacții și 45 de distribuiri din partea celor care îi urmăresc postările. Totuși, internauții s-au abținut să comenteze.

Olivia Steer: Vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus

Olivia Steer lansase, în urmă cu două luni, o altă teorie șocantă pe pagina sa de socializare, după ce a afirmat că vaccinul anti-gripal al putea fi cauzator de coronavirus.

”Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl inteleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el. Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus, ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2.”, a scris atunci Olivia Steer pe Facebook.

Declarația era făcută în contextul în care premierul Ludovic Orban spunea că este de acord cu vaccinarea obligatorie, iar Nelu Tătaru a precizat că Ministerul Sănătății se pregătește să cumpere milioane de doze de vaccin antigripal.

×
Subiecte în articol: olivia steer
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close