Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Iaşi și-a ucis iubita în ziua de Mărțișor. Cuprins de remuşcări, şi-a anunţat familia după ce a petrecut o săptămână cu cadavrul în casă

Un bărbat din Iaşi și-a ucis iubita în ziua de Mărțișor. Cuprins de remuşcări, şi-a anunţat familia după ce a petrecut o săptămână cu cadavrul în casă

O femeie a fost găsită duminică moartă într-un bloc din Iași. Se pare că cel care a omorât-o este chiar concubinul său. Crima a avut loc în data de 1 martie, iar bărbatul a stat cu cadavrul în casă o săptămână.

Un bărbat din Iaşi și-a ucis iubita în ziua de Mărțișor. Cuprins de remuşcări, şi-a anunţat familia după ce a petrecut o săptămână cu cadavrul în casă
de Georgiana Adam    |    08 Mar 2021   •   11:13

Vecinii bărbatului care a comis crima susțin că avea un comportament foarte ciudat, făcea scandal mai tot timpul înjurându-și concubina cu care locuia de mai bine de un an. Criminalul este Constantin M., în vârstă de 70 de ani, iar victima sa este Crina D., în vârstă de 64 de ani.

”Pe data de 1 martie 2021, suspectul în vârstă de 71 de ani și concubina sa, de 63 de ani, se aflau într-un imobil din zona Bularga a municipiului Iași. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între cei doi concubini a intervenit un conflict. Potrivit datelor strânse până acum, suspectul și-a lovit concubina cu o curea cu cataramă, în special în zona capului. Medicul legist a constatat că decesul victimei a survenit ca urmare a asfixiei mecanice cu sânge, în urma fracturii de piramidă nazală suferită, dar și plăgilor de la nivelul buzelor și al obrajilor și, implicit, al hemoragiei interne”, a declarat duminică seara Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași conform bzi.ro.

Pe de altă parte, surse judiciare au menționat că suspectul a stat cu victima în casă de pe 1 martie 2021 până pe data de 7 martie, când a decis să-și anunțe un nepot că iubita lui a murit. Nepotul a decis să anunțe autoritățile. În urma audierilor, suspectul a fost preluat și transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași, pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

În eventualitatea în care, joia viitoare, psihiatrii vor decide că ieșeanul a avut dicernământ în momentul comiterii faptei, anchetatorii vor propune arestarea preventivă a acestuia, sub acuzația de omor asupra unui membru de familie. 

×
Subiecte în articol: Iași cadavru crima
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close