x close

Parchetul a început verificările în cazul Turcescu. Dobriţoiu cere audierea ministrului MApN şi îl acuză pe jurnalist că "a adus atingere gravă reputaţiei Armatei"

de A.M.P    |    23 Sep 2014   •   15:10
UPDATE 15.10 - Preşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor spune că nu este nevoie de audierea ministrului Apărării în cazul Turcescu, aşa cum ceruse fostul ministru Dobriţoiu.

UPDATE 13.20 -
Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a anunţat, marţi, că procurorii verifică deja dacă a fost încălcată legea penală în cazul declaraţiilor făcute de jurnalistul Robert Turcescu.

Tiberiu Niţu a subliniat că nu este nevoie de o plângere în acest caz.


Ştire iniţială 11.50
Preşedintele Comisiei de Apărare din Senat, Corneliu Dobriţoiu, fost ministru, a cerut audierea actualului ministru al Apărării, Mircea Duşa, în cazul jurnalistului Robert Turcescu, care a dezvăluit la un post de televiziune că a fost ofiţer acoperit.

"Domnul Turcescu, în delirul său mediatic, a adus atingere gravă reputaţiei Armatei. Şi, în acest sens, o să abordăm acest subiect în reuniunea Comisiei de Apărare şi o să propun audierea ministrul, a responsabililor din minister care s-au ocupat de plăţi, şi a şefului DGIA", a declarat, marţi, Corneliu Dobriţoiu.

Ministerul Apărării a anunţat că nu comentează cazul Robert Turcescu, după ce acesta a dezvăluit public că este ofiţer acoperit.

Dacă există încălcări ale legii, alte instituţii ale statului sunt abilitate să se pronunţe, precizează un comunicat al MapN.Citeşte mai multe despre:

Robert Turcescu Corneliu Dobritoiu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati