Antena 3 CNN Actualitate Ce a pățit o româncă la un hotel Grecia: ”Asta cu amabilitatea grecilor e doar un mit”

Ce a pățit o româncă la un hotel Grecia: ”Asta cu amabilitatea grecilor e doar un mit”

O româncă a avut parte de o surpriză neașteptată când a ajuns la hotelul pe care îl rezervase în Grecia.

Ce a pățit o româncă la un hotel Grecia: ”Asta cu amabilitatea grecilor e doar un mit”
Sursa foto: Milos Bicanski/Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iun 2022   •   10:29

Femeia a povestit tot ce a pățit la unitatea de cazare, pe grupul de Facebook Forum Grecia.

Românca a rezervat camere cu vedere la mare, însă odată ajunsă la hotel a descoperit că nu are acces în camerele pentru care făcuse rezervare şi plătise o sumă importantă.  

”Bună ziua! Am rezervat în urmă cu o lună prin agenţia Tez, două camere în Rhodos, hotel Akti Imperial şi la recepţie ni s-au dat camere net inferioare, nu cele plătite! Economy room în loc de standard room şi a doua cu Sea view şi ni s-a repartizat lateral sea view! Am dus lungi negocieri, dau dintr-un colţ în altul (că nu mai sunt camere, că ne oferă spa gratuit etc). Grecii observ clar că nu mai sunt serioşi! Cum putem rezolva?”, a scris turista,

Reacţiile membrilor grupului nu au întârziat să apară.

”Problema nu este a grecilor, companiile româneşti transmit datele greşit de multe ori, am întâlnit zeci de români care s-au trezit la hotel că nu au primit ceea ce plătiseră. Hotelul le-a arătat lista primită din România de la companie, iar compania nu menţiona hotelului aceeaşi cameră”, a spus cineva. 

”Hai să fim serioşi...dacă oferă spa gratuit înseamnă că sunt perfect conştienţi că au dat camere inferioare celor plătite! Aşa că asta cu ”problema nu este a grecilor”, ”grecii sunt foarte amabili”...etc...nu stă în picioare. Am păţit şi eu anul trecut, în Corfu. Cazare prin booking, totul bine...am ajuns la hotel, mi s-au dat două camere identice, în timp ce eu solicitasem una tip standard şi una tip superior. Iniţial, proprietarul la fel a încercat să se fofileze, dar nu i-a mers. Totuşi, a trebuit să stăm o noapte în cea standard pentru că abia din a două zi s-a eliberat cealaltă. A venit cu tot felul de variante...ba că-mi returnează diferenţa de bani, ba că ne oferă o zi în plus...nici n-am stat la discuţîi! Mie îmi dai ce am plătit! Până la urmă am rezolvat, bineînţeles, cu insistenţă şi fără să fac vreo concesie, ceea ce îi recomand şi doamnei care a postat”, a răspuns altcineva.

”Asta cu seriozitatea şi amabilitatea grecilor e doar un mit.Totul e de suprafaţă pentru a câştiga mai mult (ei trăind din turism)”, a intervenit altcineva.

 

×
Subiecte în articol: Grecia hotel
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close