Antena 3 CNN Actualitate Pensionar din Cluj bătut fără milă de un bărbat pe care l-a anunțat că îi va fi tăiat curentul

Pensionar din Cluj bătut fără milă de un bărbat pe care l-a anunțat că îi va fi tăiat curentul

Un pensionar în vârstă de 69 de ani, din Cluj, angajat la o firmă de curierat, a fost bătut fără milă de un bărbat pe care l-a anunțat că îi va fi tăiat curentul. Scenele extrem de violente au fost filmate de o cameră de supraveghere.

Pensionar din Cluj bătut fără milă de un bărbat pe care l-a anunțat că îi va fi tăiat curentul
Sursa foto: YouTube
de Alin Tarnovschi    |    25 Aug 2020   •   16:36

Totul s-ar fi întâmplat în cursul lunii iunie, însă scandalul a izbucnit abia acum, după ce imaginile de pe camera de supraveghere au fost făcute publice.

"Un bărbat în vârstă de 69 de ani, care desfășura activități în cadrul unei societăți private din domeniul comunicațiilor poștale, ar fi fost agresat fizic în scara unui imobil situat în municipiul Cluj-Napoca", a transmis astăzi IPJ Cluj.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se poate observa cum pensionarul pleacă de la ușa celui căruia i-a înmânat un aviz de debranșase de la compania de distribuție a energiei electrice.

Acesta a fost urmat de proprietarul apartamentului, între cei doi fiind izbucnind un conflict. La un moment dat, bărbatul îl lovește pe pensionar cu pumnul.

Au urmat și alte lovituri puternice, iar după un pumn primit în cap, pensionarul s-a prăbușit, fiind lovit, din nou, cu piciorul în zona capului.

Agresorul a fost identificat de Poliție, iar în prezent este cercetat într-un dosar penal, notează bzc.ro.

×
Subiecte în articol: Cluj
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close