Antena 3 CNN Actualitate Petrecere pe peronul gării din Constanța, după ce s-au stricat locomotivele. Oamenii au scos boxele și au dansat pe manele

Petrecere pe peronul gării din Constanța, după ce s-au stricat locomotivele. Oamenii au scos boxele și au dansat pe manele

Zeci de tineri care au fost nevoiți să aștepte un tren pe peronul gării din Constanța care să îi ducă la Sibiu au încins o petrecere cu manele. La fel s-a întâmplat și cu tinerii care așteptau trenul spre Suceava.

Petrecere pe peronul gării din Constanța, după ce s-au stricat locomotivele. Oamenii au scos boxele și au dansat pe manele
Sursa foto: Antena 3
de Adelina Miron    |    02 Aug 2021   •   10:13

Turiștii au scos o boxă fără fir la care au conectat un telefon și au dat muzica tare pe tot peronul. Alții au încins o horă.

Imaginile au fost postate pe TikTok și au devenit virale în mai puțin de 24 de ore.

Pasageri batjocoriți și blocați în trenuri. Șeful CFR este încă în funcție

Zeci de trenuri cu întârzieri de sute de minute, 30 de ore în trenul groazei de la Mangalia la Arad, copii și adulți bolnavi lăsați în tren timp de nouă ore pe un câmp, fără aer condiționat, fără mâncare, fără energie electrică, la peste 40 de grade Celsius și locomotive care se defectează în fiecare zi. Acesta este bilanțul CFR Călători, iar șeful CFR Călători Ovidiu Vizante este ținut încă în funcție de ministrul Transporturilor Cătălin Drulă.

”Ovidiu Vizante este puternic susținut de USR-PLUS, ține cu dinții de scaunul său. Felul în care a gestionat criza trenurilor blocate în câmp i-a atras critici din partea premierului Florin Cîțu care spunea vineri că dacă era angajat al Guvernului, Ovidiu Vizante era demis pe loc. În weekend, premierul a spus că întreaga responsabilitate a demiterii lui Ovidiu Vizante cade în sarcina ministrului Transportului Cătălin Drulă, dar că tot acest scandal nu face decât să scindeze coaliția de guvernare.

Între timp, CFR se afundă în criză, compania nu a readoptat  bugetul pe acest an. Pierderile estimate ale companiei se apropie de 400 de milioane de lei, iar până la finalul anului CFR vrea să de afară în jur de 1.000 de oameni, urmând să mai rămână aproximativ 12.000 de persoane angajate la CFR.

La capitolul investiții, doar 13 locomotive au fost reparate în această jumătate de an, și trei automotoare cu aer condiționat, iar șapte locomotive, la fel, au aer condiționat. Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă promite 37 de trenuri noi.”, a transmis reporterul Cristi Popovici.
 

×
Subiecte în articol: petrecere peron tren
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close