Antena 3 CNN Actualitate Petrecere mare şi cu reguli ignorate, în lumea interlopă. Fata lui Sile Cămătaru şi-a botezat copilul - VIDEO

Petrecere mare şi cu reguli ignorate, în lumea interlopă. Fata lui Sile Cămătaru şi-a botezat copilul - VIDEO

A fost petrecere mari, în noaptea de joi spre vineri, lângă Bucureşti, cu zeci de invitaţi. A fost botez cu fast şi dedicaţii fără număr, în familia Cămătarilor, unii dintre cei mai de temut interlopi din ţară.

Petrecere mare şi cu reguli ignorate, în lumea interlopă. Fata lui Sile Cămătaru şi-a botezat copilul - VIDEO
de Milena Niță    |    21 Aug 2020   •   10:27

Fata lui Sile Cămătaru şi partenerul ei, Manu Bombardieru, un individ implicat într-o reţea clandestină de vânzare de măşti sanitare şi-au botezat băieţelul într-un local, ignorând prevederile legale, potrivit libertatea.ro.

Au fost igorate toate regulile, nimeni nu a purtat mască, deşi totul s-a desfăşurat în interior. Petrecerea a fost transmisă chiar live, pe reţelele de socializare.

Peste 50 de oameni, în restaurant, fără măşti

Invitaţii au depăşit cu mult numărul maxim admis de 50 de persoane şi s-au înghesuit într-un restaurant din Bragadiru, unde a plouat cu dedicaţii şi cu bani peste lăutarii veniţi să cânte la petrecere.

Petrecere monstru în lumea interlopă! Fata lui Sile Cămătaru şi-a botezat copilul

În imaginile din clipul video de mai sus se vede clar că nu a fost respectată distanţa fizică şi nimeni nu purta mască de protecţie, deşi petrecerea se desfăşura în interior.

Până acum nu se ştie dacă Poliţia a intervenit ca să oprească petrecerea, însă cineva ar fi sunat la 112 şi a anunţat că sunt peste 50 de oameni în incintită.
 

×
Subiecte în articol: Sile Camataru botez
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close