Antena 3 CNN Actualitate O polițistă de 25 de ani s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia

O polițistă de 25 de ani s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia

O polițistă de 25 de ani s-a împușcat în cap, cu arma din dotare. Tânăra își desfășura activitatea în cadrul Poliției Transporturi Feroviare, iar tragedia s-ar fi petrecut chiar la locul de muncă al acesteia, în gara din orașul Strehaia.

O polițistă de 25 de ani s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia
Sursa foto: Antena 3
de Cătălin Ene    |    19 Ian 2022   •   10:50

Femeia era căsătorită cu un polițist din județul Dolj. Se pare că neînțelegerile din cuplu ar fi împins-o către un asemenea gest.

Potrivit Poliției Mehedinți, un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia a sunat, miercuri, la ora 9.42, la 112 și a anunțat că un agent de poliție, în vârstă de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Polițista intrase în serviciu la ora 08.00.

"La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.", conform IPJ Mehedinți.

Ea este poliţista care s-a împuşcat în baia gării din Strehaia. Adela era căsătorită de numai câteva luni

O polițistă de 29 de ani s-a împuşcat în cap într-un bloc din Braşov

O tânăra polițistă a fost găsită împușcată în cap într-un apartament din Brașov, în ziua în care ar fi împlinit 29 de ani. Femeia era ofițer de poliție și și-a luat zilele folosind arma din dotare, în data de 31 decembrie 2021. 

Femeia, ofițer de poliție în cadrul IPJ Brașov, în timp ce se afla la domiciliu, s-a împușcat în cap cu arma din dotare (pistol Carpați), chiar în ziua în care implinise 29 de ani. Se pare că ea s-ar fi sinucis din cauza geloziei.

Se pare că cei care au alertat autoritățile au fost tatăl și soțul femeii. Fata a lăsat și un bilet de adio. 

×
Subiecte în articol: politista mehedinti
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close