Antena 3 CNN Actualitate Polițiștii din Capitală sunt în alertă, după un atac sângeros! O femeie și iubitul ei, tăiați cu cuțitul în casă

Polițiștii din Capitală sunt în alertă, după un atac sângeros! O femeie și iubitul ei, tăiați cu cuțitul în casă

Polițiștii din Capitală sunt în alertă, după ce un atac sângeros a avut loc în Sectorul 5. Este vorba despre o dublă tentativă de omor. O femeie și iubitul ei au fost înjunghiați în casă. Atacul a avut loc în zona Pieței Mihail Kogălniceanu.

Polițiștii din Capitală sunt în alertă, după un atac sângeros! O femeie și iubitul ei, tăiați cu cuțitul în casă
de Iulia Gorgorin    |    05 Ian 2021   •   17:50

Un atac sângeros a avut loc marţi, în Sectorul 5 din Capitală, acolo unde o femeie în vârstă de 44 de ani și iubitul ei, au fost înjunghiați.

Agresorul ar fi fostul concubin al femeii, în vârstă de 60 de ani. Acesta a fugit imediat cu ce a comis fapta.

Agresorul are 60 de ani şi este înarmat 

''Totul s-a petrecut în Sectorul 5 al Capitalei, în zona Piața Kogâlniceanu. Un bărbat în vârstă de 60 de ani este în aceste momente căutat de polițiștii secției 17. Este periculos și înarmat.

Motivul atacului ar fi gelozia

Potrivit martorilor, ar fi înjunghiat o femeie de 40 și ceva de ani, motivul ar fi gelozia. Tot din același motiv l-ar fi înjunghiat și pe iubitul actual al femeii. Totul s-a întâmplat în locuința agresorului, spun martorii.

Cele două persoane de 40 și ceva și de 37 de ani, au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgență. Acolo vor fi investigate și în funcție de plăgile de pe corp, se va stabili și încadrarea juridică a faptei, dacă vorbim despre tentativă de omor sau despre loviri și alte violențe.

Sunt mai multe echipaje de la secţia 17 în zona Piaţa Kogâlniceanu, care încearcă să dea de urma atacatrorului. Este o persoană de 60 de ani, cu arma crimei asupra sa. La faţa locului, acolo unde a avur loc acest atac sunt poliţiştii care fac investigaţii. Rămâne de văzut dacă anchetatorii vor reuşi să îi prindă foarte repede pe acest bărbat'', a transmis Carmina Pricopie, senior editor Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: politisti Capitală atac sângeros
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close