Antena 3 CNN Actualitate Astrologul Cristina Demetrescu, nou avertisment legat de război: "Harta lui Putin e răsturnată! Urmează căderea de pe sârmă"

Astrologul Cristina Demetrescu, nou avertisment legat de război: "Harta lui Putin e răsturnată! Urmează căderea de pe sârmă"

Astrologul Cristina Demetrescu face noi predicţii legate de războiul din Ucraina, dar şi despre tensiunilor politice de anul viitor.

Astrologul Cristina Demetrescu, nou avertisment legat de război: "Harta lui Putin e răsturnată! Urmează căderea de pe sârmă"
Sursa foto: Profimedia, Realitatea
de Alexandra Dima    |    02 Dec 2022   •   19:50

Lucrurile nu merg în reușita unei negocieri, dar în 2023 sunt condiţii ca să se schimbe regimul de la Moscova și războiul să se termine, spune Cristina Demetrescu.

"Lui Putin nu i-a ieșit nimic din ce a calculat. Și nu îndrăznește nimeni să-l contrazică. Toată lumea cântă cum vrea el. Sunt niște oameni care vor răsufla odată cu plecarea lui.

Evenimentele se termină mult mai greu în contextul energiilor uraniene. Spre deosebire de anul acesta în care a mers foarte greu, foarte dilatat, anul viitor grăbește foarte mult lucrurile.", a explicat astrologul. 

Odată cu Jupiter care intră în zodia Berbecului, omenirea o ia de la zero, având parte de o resetare, a mai avertizat Cristina Demetrescu.

Intrarea lui Saturn în Pești are rolul să închidă o etapă grea a omenirii

"Vom depăși criza și evenimentele se vor derula mult mai repede, nu ca pandemia care a durat foarte mult. Probabil că anul viitor va veni cu o închidere. Intrarea lui Saturn în Pești nu aduce elemente ca pandemie sau ce am mai avut, este un fel de mântuire care va veni cu sacrificii, ne pune în situația să fim mai buni și are rolul să închidă o etapă grea a omenirii.

Planetele se desfac în jurul datei de 31 decembrie. Aspectele imprevizibile se termină.

Revenind la Putin, ceea ce face el nu este bine și atunci urmează căderea de pe sârmă. Este posibilă oricând. Este zodia Balanță, este un om puternic la bază. Sunt oameni cu capacitate de hipnoză, de frică, de prostire a celor din jur”, a mai spus Cristina Demetrescu la Realitatea PLUS.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close