Antena 3 CNN Actualitate Protest 10 august. Protestul din Piața Victoriei s-a încheiat. Aproximativ 24.000 de persoane au fost prezente

Protest 10 august. Protestul din Piața Victoriei s-a încheiat. Aproximativ 24.000 de persoane au fost prezente

Protest 10 august. Protestul din Piața Victoriei s-a încheiat. Aproximativ 24.000 de persoane au fost prezente
10 Aug 2019   •   23:48

UPDATE 23:34  Protestul din Bucureşti s-a încheiat. Concertul susținut de pianistul german Davide Martello a continuat și după încheierea manifestației.

UPDATE 22.30 Protestatarii au început să plece unul câte unul din Piața Victoriei. Autorizația pentru organizarea protestului a fost dată numai până la ora 22.15. 

UPDATE 21.28 Circa 24.000 de protestatari sunt prezenți în Piața Victoriei. În aproximativ o oră ar trebui să se încheie manifestația, însă mulți protestatari strigă „nu plecăm, nu plecăm”. 

UPDATE Protestatarii au rupt gardurile, iar acum sunt chiar lângă trotuarul de lângă Guvern. În afară de jandarmii care au format un zid uman de protecție, mai există un rând de jandarmi. 

Știre inițială

În jur de 15.000 de persoane se află în acest moment la protestul din Piața Victoriei, unde a avut loc un nou incident minor. E vorba de o împingere a cordonului de jandarmi către Guvern, astfel că două benzi de circulație au fost blocate de protestatari. 

A mai venit un cordon de jandarmi în fața Guvernului, dar sunt îmbrăcați în uniforme obișnuite, nu sunt cei pregătiți pentru protest. 

Există și o zonă tampon între Guvern și gardurile protestatarilor pentru a le permite pietonilor să circule. 

„Veniți cu toții să alungăm hoții!”, „Fără penali” sunt câteva dintre mesajele afișate de protestatari. 

×
Subiecte în articol: protest Piata Victoriei
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close