Antena 3 CNN Actualitate Psihologul criminalist Tudorel Butoi, analiză exclusivă a cazului pedofilului cu 71 de fețe din Făgăraș

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, analiză exclusivă a cazului pedofilului cu 71 de fețe din Făgăraș

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a vorbit, sâmbătă, în exclusivitate la Antena 3, despre cazul militarului din Făgăraş, pedofil camuflat în chip de copil pe internet. Individul a creat 70 de conturi false de Facebook şi a hărţuit sexual sute de copii.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, analiză exclusivă a cazului pedofilului cu 71 de fețe din Făgăraș
Sursa foto: Antena 3
de Dan Gabor    |    17 Oct 2020   •   22:21

"Pedofilii apar ca ciupercile. Este și din punctul meu de vedere o mirare pentru că de fiecare dată când apar Poliția îi identifică, realizează probe, acționează in rem și in personam și îi trimite unde trebuie. Și totuși apar-apar-apar... Iată acest militar pericol public, bombă întârziată.

Câteva zeci de victime și modalități cum fiecare dintre pedofilii de până acum au modalități de a-și mima ascunzișul. Ăsta se dă copil. Copiii discută între ei copii - din păcate, sunt lăsați într-o zonă de neglijență și apucă Facebook-ul, Instagramul și altele. Acesta își legendează existența și personalitatea fiind copil și plonjează în preocupările copiilor pentru a le sugera să de dezbrace, a le sugera să-și facă poze, a le sugera să facă trafic între ei cu poze, a le sugera să mimeze acte sexuale și în felul acesta se realizează o permisivitate a micuților către zona sexualității", a spus Tudorel Butoi, în emisiunea Voi cu Voicu moderată de Mirela Voicu.

Adrian Robert Bratu își făcuse nu mai puțin de 70 de conturi pe o reţea de socializare pentru a-și convinge victimele minore că şi el este tot minor. Pentru a fi cât mai plauzibil, militarul a postat mai multe fotografii pe fiecare cont din care să rezulte că are o familie, rude şi prieteni. O activitate căreia îi dedicase foarte mult timp. Așa ajunsese să strângă pe unele dintre conturi peste 1.000 de prieteni. Mai mult, fiecare din personajele inventate de militar avea în spate o poveste complexă, menită să îi determine pe minori să creadă că este vorba despre un personaj real.

×
Subiecte în articol: Tudorel Butoi pedofil
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close