Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, despre suspectul de terorism prins la Argeș: „Trebuie să fim extrem de atenți și să nu presupunem că România e ferită!”

Radu Tudor, despre suspectul de terorism prins la Argeș: „Trebuie să fim extrem de atenți și să nu presupunem că România e ferită!”

Radu Tudor, despre suspectul de terorism prins la Argeș: „Trebuie să fim extrem de atenți și să nu presupunem că România e ferită!”
29 Iun 2017   •   08:33

Jurnalistul Radu Tudor a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că instituțiile statului nu trebuie să se culce pe o ureche și să presupună că România este ferită, felicitând totodată DIICOT pentru identificarea și reținerea unui suspect de terorism la Argeș.

”Se poate întâmpla oricând, oriunde, cu atât mai mult în spațiul acesta de civilizație al UE și NATO. Dau credit 100 la sută DIICOT, care este o instituție foarte serioasă și care își documentează foarte bine cazurile”, a spus Radu Tudor, la Antena 3.

SRI: Suspectul voia să comită un atentat la o bază militară de la noi din țară

„DIICOT-ul a avut o șansă uriașă să afle despre acest personaj, să vadă ce activitate are pe Facebook și apoi să îl poată monitoriza. Genul acesta de oameni nu ar trebui luați în derâdere. Un individ de genul acesta poate acționa. Mi se pare că acest caz este destul de serios și încurajez toate instituțiile statului care sunt implicate în combaterea și prevenirea fenomenului terorist să acționeze cu maximă exigență. Să nu cădem în delăsarea pe care o demonstrează din păcate alte state europene, mai puternice decât noi”, a mai spus Radu Tudor.

 


 

×
Subiecte în articol: radu tudor atentat terorist
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close