Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat, amenințat cu moartea: ”Eu o să fiu cel care o să te îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră!”

Raed Arafat, amenințat cu moartea: ”Eu o să fiu cel care o să te îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră!”

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a fost amenințat public cu moartea de către un adept al teoriei conspiraţiei care nu crede în existența noului COVID-19. Mesajul a devenit viral foarte repede și a strâns mii de reacții, unele pro, unele contra.

Raed Arafat, amenințat cu moartea: ”Eu o să fiu cel care o să te îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră!”
Sursa foto: Hepta
14 Iul 2020   •   10:24

”În baza articolului 55 din Constituția României , declar public :

Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina , este un terorist  și datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetățenilor români (trafic de organe Mossad) , EU , Coltor Raul Nicolae , prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Țării și a Poporului Român!

Domnule Raed Arafat ! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormant de Piatră !

Te somez sa parasesti acest teritoriu inainte de intalnirea noastra !

Game over zdreanțo!”, scrie bărbatul pe Facebook. 

Postarea a fost publicată pe Facebook luni seară, iar pâna marți dimineață avea deja peste 1.100 de reacţii şi fusese distribuită de peste 1.500 de ori.

La momentul publicării acestei știri, mesajul a fost șters de pe rețeaua socială.

Poliţia Română s-a autosesizat şi a deschis o anchetă după ce secretarul de stat a fost ameninţat cu moartea.

Codul penal stabileşte că „fapta de a ameninţa o persoană, producând o stare de temere”, se pedepseşte cu închisoarea de la trei luni la un an sau cu amendă.

Anchetă după ce Arafat a fost amenințat cu moartea

×
Subiecte în articol: Raed Arafat amenintare
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close