Antena 3 CNN Actualitate Raluca Pastramă, bătută pe stradă de Pepe. Soţia artistului a cerut ordin de protecţie

Raluca Pastramă, bătută pe stradă de Pepe. Soţia artistului a cerut ordin de protecţie

Raluca Pascu, fostă Pastramă, soţia lui Pepe (Ionuţ Pascu), a fost bătută pe stradă de soţul gelos, motiv pentru care a sunat de urgenţă la numărul unic de urgenţă 112, solicitând intervenţia Poliţiei.

Raluca Pastramă, bătută pe stradă de Pepe. Soţia artistului a cerut ordin de protecţie
Sursa foto: Instagram / Facebook
de Georgiana Adam    |    22 Noi 2020   •   16:54

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, respectiv joi, 19 noiembrie 2020, atunci când Raluca Pastramă a fost agresată pe stradă de soţul ei.

Conflictul dintre cei doi soţi a început în urmă cu câteva săptămâni, atunci când Pepe a postat pe YouTube un clip video în care a anunţat că Raluca a decis să pună capăt relaţiei dintre ei, chiar dacă, în opinia lui "nu există un motiv major, real" de divorţ.

Astfel, conflictul a culiminat, joi, printr-un scandal uriaş în care cei doi soţi s-au certat, s-au înjurat şi s-au agresat pe stradă.

"La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu.

Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie", se arată într-o informare a Poliţiei.

Raluca Pastramă, bătută de soţul Pepe

Raluca Pastramă şi Pepe sunt căsătoriţi de opt ani şi au împreună doi copii, iar în urmă cu trei săptămâni au decis să pună capăt relaţiei lor.

Potrivit presei mondene, cei doi locuiesc deja separat de aproximativ două săptămâni.

"Vreau să fac un anunț important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și după multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor și pentru fericirea copiilor noștri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează.

Fiind de comun acord, pentru că așa a trebuit să fie, vom merge la notar și nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații.

Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate.

Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță, dorm și cu mine, dorm și cu Raluca", a fost mesajul transmis de Pepe pe 2 noiembrie.

×
Subiecte în articol: pepe Raluca Pastramă
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close