Antena 3 CNN Actualitate Razie de amploare la complexul comercial Dragonul Roşu din Bucureşti

Razie de amploare la complexul comercial Dragonul Roşu din Bucureşti

Razie de amploare la complexul comercial Dragonul Roşu din Bucureşti
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Dec 2010   •   09:34

Razie de amploare la complexul comercial Dragonul Roşu din Capitală. Poliţiştii şi jandarmii încearcă să depisteze persoanele care lucrează la negru, precum şi pe comercianţii care nu au acte pentru marfă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, Claudia Burada, citat de Mediafax, la Dragonul Roşu se fac 50 de controale pentru verificarea documentelor contabile, identificarea produselor contrafăcute, precum şi stabilirea situaţiei juridice a angajaţilor.

Autorităţile încearcă astfel să depisteze angajaţii fără forme legale, precum şi a cetăţenilor străini care au depăşit dreptul de şedere.
 
La acţiune iau parte o sută de persoane. Printre aceştia se numără ofiţeri de la Serviciul Antifraudă de la IPJ Ilfov, angajaţi ai Oficiului Român de Imigrări, de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, precum şi jandarmi de la Brigada Specială.

Claudia Burada a mai declarat că, în acelaşi timp se fac şi alte controale la societăţi comerciale din mai multe localităţi din judeţul Ilfov.




×
Subiecte în articol: razie
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close