Antena 3 CNN Actualitate Răzvan este din București și acum ceva vreme și-a cumpărat o mașină electrică. A descoperit ceva după doar câteva zile: "Mai bine mergeam prin Bulgaria"

Răzvan este din București și acum ceva vreme și-a cumpărat o mașină electrică. A descoperit ceva după doar câteva zile: "Mai bine mergeam prin Bulgaria"

Răzvan este din București și acum ceva vreme și-a cumpărat o mașină electrică. A descoperit ceva după doar câteva zile: "Mai bine mergeam prin Bulgaria"
24 Mar 2019   •   13:24

Mașinile electrice sunt o atracție pentru români, chiar dacă prețul lor este mare. Răzvan Barbu este șofer pe o astfel de mașină și merge zilnic prin traficul din București. Este încântat de faptul că o poate încărca gratis, însă a vorbit și despre limitările care apar, atunci când mergi cu o mașină electrică în România, scrie Hotnews.

”Sunt stații de alimentare în Capitală, însă bătaia de cap ne-o dau șoferii mai puțin educați, care nu folosesc aplicația și nu își dau check-in atunci când alimentează. Nu își pun nici măcar un număr de telefon în geam. Imediat ce am ajuns la stația de alimentare de aici, de la Băneasa, mi-am dat check-in. Este foarte important ca fiecare să facă acest lucru. De exemplu, dacă ar fi fost o singură priză și eu aș fi venit de la Ploiești, de pe DN1, ca să încarc, ar fi trebuit să plec, pentru că este deja cineva. Nu este ca la pompa de benzină, unde aștepti după cel din față 5 minute. Chiar și acolo, oamenii sunt nervoși, câteodată” - afirmă Răzvan Barbu, într-un interviu pentru HotNews.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close