Antena 3 CNN Actualitate Religie Ce se întâmplă cu fetele care poartă pantaloni? Răspunsul oribil dat de un preot

Ce se întâmplă cu fetele care poartă pantaloni? Răspunsul oribil dat de un preot

Ce se întâmplă cu fetele care poartă pantaloni? Răspunsul oribil dat de un preot
Sursa foto: Foto: crestinortodox.ro
23 Iul 2018   •   14:24

Felul în care te îmbraci ar trebui să fie o opțiune, dar nu și pentru biserică. Un preot a devenit viral pe internet, după ce a dat un răspuns halucinant la o întrebare simplă: ce se întâmplă cu fetele care obișnuiesc să poarte pantaloni.

Întrebat de o mămică îngrijorată ce se poate întâmpla cu fetița ei care obișnuiește să poarte pantaloni, preotului Nicolae Tănase a explicat:

„Fetița dumneavoastră este în pericol să rămână nemăritată. De ce? Pentru că băieții zdraveni la cap iubesc fete, nu băieți. Ori dacă o fată se poartă numai în pantaloni ori foarte des în pantaloni, practic în îmbrăcăminte bărbătească, pierde din caracterele feminine, caracterele fineții ei. Și atunci problema pantalonilor la femei sau problema îmbrăcămintei femeiești la bărbați nu se pune că am eu ceva cu pantalonii tăi. Problema este că pierzi din feminitate. Foarte greu va fi de tine. Pierzi! Și nu o să mai atragi băieți. O să atragi din ăstia nezdraveni. Nenorocirea vine dinăuntrul tău. Întrebarea este dacă înțelegi că tu ești sexul fin”.

Video a devenit viral și a străns peste 200.000 de vizualizări și 1.600 de redistribuiri.

 

 

×
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close