Antena 3 CNN Actualitate Religie La 15 zile de la înmormântarea a două fetițe, rudele au făcut o descoperire șocantă în timp ce săpau la mormântul lor! Este un adevărat miracol divin!

La 15 zile de la înmormântarea a două fetițe, rudele au făcut o descoperire șocantă în timp ce săpau la mormântul lor! Este un adevărat miracol divin!

Descoperire incredibilă făcută la un mormânt, la 15 zile de la înmormântarea a două fetițe. A fost considerat un adevărat miracol divin.

La 15 zile de la înmormântarea a două fetițe, rudele au făcut o descoperire șocantă în timp ce săpau la mormântul lor! Este un adevărat miracol divin!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
11 Dec 2019   •   18:17

S-a întâmplat în Egipt, unde un musulman și-a omorât soția și a îngropat-o cu cele două fetițe ale lor.

Apoi a făcut reclamație la poliție că pe fetițe le-a omorât un unchi de-al lor. După 15 zile a murit altcineva din neamul lor. Rudele au hotărât să pună trupul aceluia în mormântul unde se afla mama cu cele două fetițe.

Când au deschis mormântul pentru înmormântare, cei de față nu-și puteau crede ochilor: au găsit sub pământ pe cele două fetițe vii. Uimitorul eveniment s-a răspândit ca fulgerul în toată țara și tatăl fetițelor s-a pregătit pentru pedeapsa cu moartea.

Cum era și firesc, întrebările au căzut ca ploaia peste cea mai mare fetiță, voind să afle cum au supraviețuit.

– Un bărbat, care purta haine albe ce străluceau ca soarele, cu mâinile însângerate din pricina unor răni, venea și ne dădea mâncare, a fost răspunsul celei mai mici fetițe. Bărbatul acela o deștepta și pe mama ca s-o îngrijească pe sora mea.

Canalul național de TV din Egipt, care a luat interviul, a transmis printr-o ziaristă (musulmană): „Bărbatul acesta nu a putut fi altul decât Iisus, deoarece nimeni altul nu face astfel de lucruri”, scrie ortodoxia.me.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close