Antena 3 CNN Actualitate Religie Părintele Necula: ”Ajutoarele trimise din România au ajuns și la soldații ruși. Nu îți poți înfrânge dușmanul, dacă îți pierzi omenia”

Părintele Necula: ”Ajutoarele trimise din România au ajuns și la soldații ruși. Nu îți poți înfrânge dușmanul, dacă îți pierzi omenia”

Mesaj emoționant al Părintelui Necula, în Noaptea de Înviere. El spune că o parte din ajutoarele trimise de preoţii români celor ucrainieni au ajuns şi la soldaţii ruşi, care îngheţau de frig pe câmpuri şi sufereau de foame sau mâncau din conserve.

Părintele Necula: ”Ajutoarele trimise din România au ajuns și la soldații ruși. Nu îți poți înfrânge dușmanul, dacă îți pierzi omenia”
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Apr 2022   •   16:03

”Există un creștinism care vindecă de cretinism. E un creștinism viu, al fratelui. 

Am și certitudinea, încrederea că multe dintre ajutoarele trimise - pături, alimente, hrană, îmbrăcămninte, medicamente - au ajuns și la măreții ăia de soldați ruși care înghețau pe câmpuri și mâncau din conserve stricate.

În fond, nu îți poți înfrânge dușmanul dacă îți pierzi omenia. E exercițiul Învierii”, a spus părintele Necula, la Antena 3.

Cât despre Putin, ”nu este treaba mea să judec atitutindea politică a omului, dar duhovnicește vorbind, simt că ceva nu e în regulă.

Este un bipolarism duhovnicesc extrem de grav. Lectura din Biblie trebuie să se facă cu ajutorul unui duhovnic, nu cum te taie capul”, a mai spus părintele Necula.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close