Antena 3 Actualitate Religie PASTE FERICIT! Urari si felicitari de PASTE pentru familie

PASTE FERICIT! Urari si felicitari de PASTE pentru familie

07 Apr 2018   •   19:11
PASTE FERICIT! Urari si felicitari de PASTE pentru familie

PAŞTE FERICIT. MESAJE PAŞTE FERICIT. MESAJE de PASTE fericit 2018. URARI PAŞTE FERICIT. FELICITARI de Paşte. SMS -uri frumoase de Paşte. Felicitări cu text de PAŞTE. Mesaje PAŞTE FERICIT: Hristos a înviat! Paşte fericit alături de cei dragi!

PAŞTE FERICIT. MESAJE PAŞTE FERICIT. MESAJE de PASTE fericit 2018. URARI PAŞTE FERICIT. FELICITARI de Paşte. Învierea Domnului aduce bucurie în sufletele tuturor, cel mai răspândit obicei fiind vopsirea ouălor roşii, a căror prezenţă este obligatorie pe masa de Paşti. 40 de zile după Învierea Domnului creştinii îşi spun Hristos A Înviat şi răspund Adevărat a Înviat! Fii primul care trimite un mesaj de Paști prietenilor şi urează-le sărbători fericite!

Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

PAŞTE FERICIT. MESAJE PAŞTE FERICIT. MESAJE de PASTE fericit 2018. URARI PAŞTE FERICIT. FELICITARI de PaşteCei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat! 

O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

MESAJE PAŞTE FERICIT. Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

MESAJE PAŞTE FERICIT. Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

PAŞTE FERICIT. MESAJE PAŞTE FERICIT. MESAJE de PASTE fericit 2018. URARI PAŞTE FERICIT. FELICITARI de PaşteMesaje de Paste: Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitamesaje de Pastet alături de cei dragi şi numai realizări!

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

MESAJE PAŞTE FERICIT. Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

PAŞTE FERICIT. MESAJE PAŞTE FERICIT. MESAJE de PASTE fericit 2018. URARI PAŞTE FERICIT. FELICITARI de PaşteAş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close