Antena 3 CNN Actualitate Remus Rădoi, audiat de procurori în contextul dispariției Alexandrei Măceșanu: Șefii Poliției Caracal mână în mână cu interlopii

Remus Rădoi, audiat de procurori în contextul dispariției Alexandrei Măceșanu: Șefii Poliției Caracal mână în mână cu interlopii

Remus Rădoi, audiat de procurori în contextul dispariției Alexandrei Măceșanu: Șefii Poliției Caracal mână în mână cu interlopii
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
13 Aug 2019   •   12:05

UPDATE  Controversatul afacerist Remus Rădoi, zis "Codiţă" a fost chemat să dea explicaţii, după ce a primit date secrete din investigaţia privind găsirea Alexandrei Măceşanu chiar de la fostul şef al IPJ Olt. Acesta acuză că șefii Poliției Caracal erau mână în mână cu interlopii, pe care îi avertizau că urmează să aibă loc percheziţii şi descinderi.  

Întrebat sub ce formă a vorbit cu secretarul de stat din Ministerul de Interne, Remus Rădoi a declarat că a vorbit cu acesta fața în față sub forma unei audiențe legale.

„Există oportunitatea de a face o cerere prin care apoi să beneficiezi de o audiență. Am lăsat și un memoriu care a fost direcționat către DGPI, pentru a verifica dacă cele arătate de mine se verifică. DGPI a trimis un comunict înapoi către MAI prin care spunea că ceea ce arătam eu este veritabil. Arătam că în cadrul acelui dosar au fost niște nereguli de la faptul că nu au există interceptări așa cum trebuia și pe o perioadă bună de timp și până la faptul că nu au fost audiate anumite victime sau că au fost audiate în aceeași clădirile cu infractorii. În urma informării mele cu privire la acest clan, respectiv la conducerea Poliției Caracal. Poliția Caracal l-a sunat pe liderul grupării și i-a reprodus mot a mot toate cuvintele despre ceea eu îi spusesem. Adjunctul Poliției Caracal a fost informat de mine telefonic, cât și fizic că gruparea era adunată într-un local, având asupra lor arme albe pentru a ataca pe cineva”, a precizat Remus Rădoi.

----------------------------

Remus Rădoi, controversatul personaj din Caracal la care oamenii legii au apelat în momentul dispariției Alexandrei Măceșanu, adolescenta sechestrată de Gheorghe Dincă, este audiat în cursul zilei de marți la Poliția din Caracal.

Acesta trebuie să dea explicaţii despre mesajele pe care le-a schimbat cu fostul adjunct al Poliției Olt, Nicolae Alexe.

Renus Rădoi a primit de la Nicolae Alexe poze cu mașina suspectului Gheorghe Dincă, însă acesta nu a putut să o identifice. Acesta i-a trimis însă pe oamenii legii la două adrese greșite, unde locuiau membri ai clanului Oacă din Caracal.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Caracal Politie interlop
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close