Rezultate SIMULARE BAC 2018. Notele obţinute nu se trec în catalog

de S.T.    |    22 Mar 2018   •   12:08
Rezultate SIMULARE BAC 2018. Notele obţinute nu se trec în catalog

REZULTATE SIMULARE BAC 2018. Notele obţinute nu se contestă şi nu se trec în catalog. Totuşi, în situaţiile excepţionale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor depune o cerere scrisă în acest sens.

SIMULARE BAC 2018. Subiectele sunt elaborate de către specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen şi parcurse până la această dată.

REZULTATE SIMULARE BAC 2018. Evaluarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea.

În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli.

SIMULARE BAC 2018. Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

SIMULARE BAC 2018 SUBIECTE PROBA LA ALEGERE GEOGRAFIE, BIOLOGIE, PSIHOLOGIE, ECONOMIE, FIZICĂ, INFORMATICĂ.

Joi, 22 martie, elevii de clasa a XII-a au susţinut simularea la a treia probă scrisă a Bacalaureatului, cea la alegere, în funcţie de profil sau specializare.

SIMULARE BAC 2018. Liceenii au de ales între geografie, psihologie sau biologie, fizică, informatică.

REZULTATE SIMULARE BAC 2018. Pe 30 martie vor fi afişate rezultatele.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close