Româncă din diaspora, mesaj dur: „Nu plătim prețul relaxării! Trăim într-o țară în care cuvântul „reguli” provoacă repulsie”

de M.P.    |    04 Iul 2020   •   11:39
Româncă din diaspora, mesaj dur: „Nu plătim prețul relaxării! Trăim într-o țară în care cuvântul „reguli” provoacă repulsie” Hepta

Mesaj dur transmis de o româncâ din diaspora. Tânăra îi condamnă pe românii care nu respectă regulile impuse și consideră că acest lucru se datorează lipsei de educație. Reacția a venit după ce mai mulți conaționali au fost închiși într-o benzinărie din Cehia pentru că nu purtau mască și ignorau avertizările angajaților.

"Nu, nu plătim prețul relaxării!

Plătim prețul lipsei de educație

Acum se vede, mai bine ca oricând, ce însemnă să funcționezi într-o țară cu un procent înfiorător de mare de analfabeți. De oameni care nu știu să scrie, dar care se consideră experți în politică mondială, în medicină sau cred că suntem conduși de reptilieni. Trăim într-o țară în care cuvântul “reguli” provoacă repulsie sau reacții fizice de genul “mă p... pe ele!” Că așa sunt smecherii! Se p… pe ele! Sunt șmecheri pentru că ei știu exact cum aduc rușii ploaia. Cum a negociat masoneria COVID-ul ăsta. Cum a fost ofertat unul (care îl știe pe unul, care a auzit de la unul, care era prieten cu unul) cu bani mulți să scrie ca a murit mă-sa mare de COVID. “An Romania e multe minciuni!”.

Românii nu dau doi bani pe reguli

Plătim un psihic național de rahat... în care – pentru că nu-ți convin ție consecințele unei pandemii – alegi să crezi și să susții că nu există boala. Pentru că existența ei, te obligă la niște condiții si sacrificii. Iar românul nu este dispus sa accepte nimic . El s-a născut liber. Liber să scuipe semințe. Liber să nu poarte mască atunci când este obligatorie. Liber să stea ciorchine la scara blocului. Liber să umble de nebun prin supermarketuri și să bălească peste lăzile de roșii, fără să cumpere una. Că doar nu și-o pierde timpul ăla cu o carte în mână! Liber să îmbolnăvească pe alții pentru ce el oricum nu este interesat decât de el!

Plătim prețul individualismului, sărăciei, răutății, lipsei de civism.

Să moară mă-sa! Cât timp nu e mama, nu contează. Ce dacă eu îmbolnăvesc pe altul? Ce mă interesează pe mine de altul...", scriu Camelia și Lidia pe rețelele de socializare, potrivit stiridiaspora.ro.

Parteneri
x close