Antena 3 CNN Actualitate Roxana are 18 ani și este o elevă-model la un liceu din Constanța. În urmă cu câteva zile a publicat ceva pe internet. Ce a pățit imediat tânăra e rușinos: “Eu n-am venit să fiu jignită și batjocorită în fața a 30 de colegi”

Roxana are 18 ani și este o elevă-model la un liceu din Constanța. În urmă cu câteva zile a publicat ceva pe internet. Ce a pățit imediat tânăra e rușinos: “Eu n-am venit să fiu jignită și batjocorită în fața a 30 de colegi”

Roxana are 18 ani și este o elevă-model la un liceu din Constanța. În urmă cu câteva zile a publicat ceva pe internet. Ce a pățit imediat tânăra e rușinos: “Eu n-am venit să fiu jignită și batjocorită în fața a 30 de colegi”
23 Oct 2019   •   16:03

O tânără elevă din județul Constanța a devenit ținta furiei părinților din clasă, dar ce a publicat un tabel prin care a dezvăluit cum se adună fondul şcolii. Preşedintele asociaţiei de părinţi, care este cadru didactic, a pus-o la zid. Ba mai mult, Roxana Ș. a devenit acum și ținta batjocurii în fața colegilor și a altor părinți.

“Eu nu știu cum o să traiești cu gândul că pe diploma ta de absolvire o să ai trecut Liceul Teoretic Traian”, acestea au fost primele cuvinte rostite astăzi, la ședința Consiliului Școlar al Elevilor, de către președinta asociației de părinți a liceului meu, ședință la care au participat reprezentanți ai elevilor, ai Poliției și ai Asociației de părinți.

A fost o ședință foarte constructivă, în cadrul căreia ordinea de zi a suferit o ușoară modificare, anume, s-a trecut de la “informarea cu privire la securitatea și siguranța elevilor”, la cum să aruncăm mai bine cu pietre în persoana care a dat lucrurile pe față. De ce să discutăm despre moduri de rezolvare a unei probleme care ne afectează pe toți, când putem să venim în fața a 30 de elevi și să aruncăm cu pietre într-o persoană?

“Nu ai descoperit focul, dacă crezi că nu mai există tabele și din anii trecuți să știi că mai există”

“Tu nu ai dat fondul școlii, nu am ce discuta cu tine, nu primesc reclamații de la persoane care nu au contribuit. Cu asta am terminat.”

Eu venisem la ședință cu scopul de a discuta despre modurile de rezolvare a problemei, nu venisem ca să fiu jignită și batjocorită în fața a 30 de colegi. În plus, mi s-a cerut revocarea din funcția de reprezentant al elevilor in Consiliul de Administrație, întrucât am pătat imaginea liceului, scrie Roxana Ș., într-o postare pe Facebook.

“Se pare că scopul ședinței nu a fost găsirea de soluții, ci discreditarea mea. Revin la vorbele reprezentantului părinților: DA, îmi este rușine că am ales să fac publică o neregulă de la mine din liceu, îmi este rușine de faptul că încercând să rezolv o problemă, nu sunt ascultată de persoanele care ar fi trebuit să-mi fie alături și care aleg să ma atace, în loc să se axeze pe găsirea unei soluții pentru binele nostru, al tuturor.

Când am întrebat cum văd ei rezolvarea problemei, s-a făcut liniște, urmând ca după sa revină la atacuri”, a adăugat aceasta.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close