Antena 3 CNN Actualitate Salah Abdeslam, cel mai căutat terorist din lume după atentatele de la Paris, arestat după un schimb de focuri la Bruxelles

Salah Abdeslam, cel mai căutat terorist din lume după atentatele de la Paris, arestat după un schimb de focuri la Bruxelles

Salah Abdeslam, cel mai căutat terorist din lume după atentatele de la Paris, arestat după un schimb de focuri la Bruxelles
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
18 Mar 2016   •   18:48

Islamistul Salah Abdeslam, căutat pentru implicarea în atentatele de la Paris, a fost rănit în cursul unei operaţiuni a poliţiei în Bruxelles, afirmă surse citate de publicaţia La Libre Belgique. Teroristul a fost arestat în cursul operaţiunii poliţiei în Bruxelles, afirmă surse din cadrul poliţiei citate de postul belgian RTL.

Amprentele digitale ale lui Salah Abdeslam au fost găsite într-un apartament din Bruxelles, a anunţat vineri poliţia belgiană.

La câteva ore după acest anunţ, o operaţiune a poliţiei a fost declanşată în cartierul Molenbeek din Bruxelles.

IMAGINI DE LA CAPTURAREA LUI SALEH ABDESLAM

Potrivit unor surse, Salah Abdeslam se ascundea într-o casă situată pe strada Quatre Vents din Bruxelles şi ar fi fost rănit în schimbul de focuri cu poliţia.

În vârstă de 26 de ani, Salah Abdeslam este fratele lui Brahim Abdeslam, unul dintre teroriştii care s-au aruncat în aer la Paris pe 13/14 noiembrie 2015.

Salah Abdeslam, născut în Belgia într-o familie marocană, este suspectat că a încercat să comită un atentat în arondismentul al XVIII-lea din Paris.

×
Subiecte în articol: Salah Abdeslam
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close