Antena 3 CNN Actualitate Sănătate 100 de minute: Salvată de dispozitivul minune, după 40 de ani de chin

100 de minute: Salvată de dispozitivul minune, după 40 de ani de chin

100 de minute: Salvată de dispozitivul minune, după 40 de ani de chin
Sursa foto: Foto: waldklinikumgera.de
13 Aug 2015   •   18:40

Iată un caz salvat de profesorul Gorgan. Antoanela s-a luptat timp de 40 de ani cu epilepsia, fiind bolnavă de la vârsta de 7 ani. Mereu i se spunea că nu există nicio speranţă pentru ea. Până când a ajuns la spitalul Bagdasar Arseni.

Cu zâmbetul pe buze, Antonela poate spera, acum, la o viaţă normală. Însă, timp de 40 de ani, viaţa ei a fost o luptă continuă. La 7 ani a fost diagnosticată cu o malformaţie la creier, iar medicina de atunci nu i-a găsit nicio rezolvare. Patru ani mai târziu au început şi crizele de epilepsie.

Au căutat rezolvare în Franţa, chiar in Anglia, însă toţi medicii au ridicat din umeri. Anii au trecut, iar crizele s-au intensificat. Practic, chiar şi o simplă ieşire în parc, pentru ea era o provocare.

Asta, până în urmă cu un an şi puţin de zile, atunci când medicii de la Bagdasar Arseni i-au oferit şansa la o viaţă normală. O soluţie pentru a scăpa de epilepsie.

Operaţia a fost una cu riscuri majore şi a durat 10 ore. Faptul că nu au existat boli asociate sau complicaţii au ajutat-o foarte mult.
 

×
Subiecte în articol: 100 de minute
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close