Antena 3 CNN Actualitate Sănătate A băut un pahar de zeamă de varză în fiecare zi timp de șapte zile. Este incredibil ce i s-a întâmplat apoi

A băut un pahar de zeamă de varză în fiecare zi timp de șapte zile. Este incredibil ce i s-a întâmplat apoi

A băut un pahar de zeamă de varză în fiecare zi timp de șapte zile. Este incredibil ce i s-a întâmplat apoi
18 Sep 2018   •   17:17

Zeama de varză este foarte bună pentru a crește imunitatea și pentru a trata răgușeala, tusea uscată și durerile în piept cauzate de guturai sau bronșită.

Amestecă o parte egală de moare cu o parte de apă plată ușor încălzită. Bea câte o cană de lichid călduț, de două-trei ori pe zi. Pentru gastrită cu aciditate scăzută, bea zilnic moare încălzită, înainte de masa de dimineață și cea de seară.

Pentru buna funcționare a ficatului și detoxifierea lui, bea moare în cantitate de 100 ml de trei ori pe zi, între mese, timp de câteva luni.

Pietrele la bilă sau rinichi și giardia se tratează cu câte 150 ml de zeamă de varză băută de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă.

Tratamentul se ține timp de două-trei săptămâni.

Se poate repeta după șapte zile de pauză. Persoanele hipertensive nu ar trebui să bea mai mult de un pahar de 250 ml de moare pe zi. În același timp, ar trebui să reducă aportul de sare din alimentație, potrivit citeste.info.

 

 

 

×
Subiecte în articol: medici tratament
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close