Antena 3 Actualitate Sănătate A treia ediție a Congresul de Chirurgie Cardiacă, în București - Peste 80 de specialiști abordează cele mai noi teme cu privire la chirurgia minimal invanzivă și chirurgia cardio-structurală

A treia ediție a Congresul de Chirurgie Cardiacă, în București - Peste 80 de specialiști abordează cele mai noi teme cu privire la chirurgia minimal invanzivă și chirurgia cardio-structurală

19 Aug 2019   •   14:33
A treia ediție a Congresul de Chirurgie Cardiacă, în București - Peste 80 de specialiști abordează cele mai noi teme cu privire la chirurgia minimal invanzivă și chirurgia cardio-structurală

Congresul East Meets West 2019, al treilea eveniment de acest gen organizat pentru Europa Centrală și de Est, susținut pe deplin de ISEVS – Societatea Specialiștilor EndoVasculari din Statele Unite ale Americii, în parteneriat cu Societatea Română de Chirurgie Cardiacă Minim Invazivă și Universitatea Lucian Blaga din Sibiu va avea loc la București între 26-28 Septembrie 2019 la JW Marriott București Grand Hotel. EMW2019 este singurul de profil care reunește în România atâtea personalități internaționale. Lucrările prezentate vor beneficia de recunoașterea liderilor internaționali din domeniu si nu numai.

Ideea evenimentului în sine a pornit de la dorința de a crea un cadru altfel pentru colegii mei din România, un cadru care să pună față în față specialiștii români cu liderii de opinie de rang mondial din domeniu. Aceștia vor împărtăși din cunoștințele si opiniile lor, dar și din secretele profesionale. Și vă asigurăm că nu sunt puține. Vor fi prezentate tehnici și tehnologii de ultimă generație pe plan global, partenerii noștri, marea majoritate, sunt importante companii din America, Europa și toate informațiile aflate la eveniment vă vor ajuta cu siguranță în tratarea pacienților dvs. Totodată, EMW2019 va încuraja și în acest an schimbul creativ de idei și experiențe de învățare pentru toată lumea! Participanții înregistrați vor avea oportunitatea să relaționeze direct cu membrii faculty. De asemenea, expozanții din industria medicală vor prezenta noile descoperiri în domeniu și vor vorbi despre noile tehnologii.

East Meets West 2019 va fi un eveniment unic pentru noi, pentru România, datorită personalităților distinse care ne onorează cu prezența lor – membri faculty din Societatea Internațională a Specialiștilor EndoVasculari din SUA si Europa care au acceptat să fie alături de noi și să ne susțină în demersul nostru comun – excelența în tratarea bolilor cardiovasculare. Cu toții ne confruntăm zilnic cu provocări și situații dificile în viața profesională. EMW2019 își propune să vină în ajutorul celor care își doresc să învețe mereu, care tind spre o carieră de succes internațional.

Programul educațional de 3 zile va include sesiuni plenare, case reports, workshop-uri, intervenții live, prezentate în mod special pentru chirurgii vasculari și cardiovasculari, cardiologii internaționali, radiologii intervenționali dar și altor specialități co-interesate.

”Congresul de chirurgie cardiacă intervențională reunește specialiști români și străini, cu 40 de speakeri din Europa Vest, Europa de Est, SUA, dar și alți 40 de speakeri din România. Temele cele mai importante abordate vor fi: chirurgia minimal invanzivă și chirurgia cardio structurală: implant de valve transcateter, proceduri endo- vasculare. Sub egida Academiei de Științe Medicale din România, a Univ. Lucian Blaga Sibiu, dar și a Facultății de Medicină Titu Maiorescu din București” ne-a declarat Conf. Univ. Dr. Horațiu Moldovan șeful secției Chirurgie cardio-vasculară a Spitalului Sanador București. Alături de acesta vor fi și conf. Univ. Dr. Victor Costache -  Univ. Lucian Blaga Sibiu, Dr. Adrian Molnar - Institutul Inimii Cluj și Prof. Rodney White - Universitatea California Los Angeles.

×
Subiecte în articol: Congres

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close