Antena 3 Actualitate Sănătate Adriana Nica, demisă oficial din funcţia de manager al Spitalului Universitar

Adriana Nica, demisă oficial din funcţia de manager al Spitalului Universitar

28 Apr 2020   •   10:07
Adriana Nica, demisă oficial din funcţia de manager al Spitalului Universitar

Adriana Nica, demisă oficial din funcţia de manager al Spitalului Universitar. Cătălin Cârstoiu este noul manager interimar.

 

”În acest context, conducerea MS a aprobat încetarea contractului de management al doamnei dr Adriana Nica, contract care era deja suspendat din data de 21.03.2020, conform art.19 din Decretul Preşedintelui României nr. 195/2020”, potrivit Ministerului Sănătăţii.

Cătălin Cârstoiu a fost numit începând de marți în funcţia de manager interimar al unităţii medicale pentru o perioadă de 6 luni.

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii sublinează că doctorul Cârstoiu a asigurat conducerea unităţii sanitare încă de la data suspendării contractului managerului Adriana Nica.

Aceasta a fost demisă din funcţie în urma unui control al Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii.

Doctorul Cârstoiu are 46 de ani şi este din Piteşti. El a mai fost şef al SUUB în perioada 2009-2016. A demisionat în 2016, după ce a fost ales decan al Facultăţii de Medicină „Carol Davila”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close