Alertă la CNAS. Sistemul cardului de sănătate nu mai funcționează. Specialiștii lucrează la remedierea defecțiunii

21 Sep 2015   •   17:45
Alertă la CNAS. Sistemul cardului de sănătate nu mai funcționează. Specialiștii lucrează la remedierea defecțiunii Foto: Agerpres
Sistemul cardului de sănătate va funcționa offline pentru câteva ore din cauza unor variații de tensiune electrică, a precizat luni CNAS într-un comunicat remis presei, arată Agerpres.

"Din cauza unor variații de tensiune electrică, sistemul cardului de sănătate nu mai funcționează online începând cu orele 16,30. Specialiștii lucrează pentru remedierea defecțiunii și apreciem că în termen de maximum 3 ore sistemul va funcționa în parametrii normali", susține sursa citată.

Totodată, CNAS subliniază că în acest interval furnizorii vor acorda servicii medicale și farmaceutice în sistem offline, așa cum prevăd normele de utilizare a cardului național de sănătate.

"Pe site-ul CNAS a fost postat anunțul de avertizare a furnizorilor despre această situație", se mai arată în comunicat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close