Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Cele mai periculoase alimente. Le mănânci în mod obişnuit, dar nu ştii că pot produce cancer

Cele mai periculoase alimente. Le mănânci în mod obişnuit, dar nu ştii că pot produce cancer

Cele mai periculoase alimente. Le mănânci în mod obişnuit, dar nu ştii că pot produce cancer
de S.T.    |    03 Feb 2016   •   14:39

Cancerul este boala secolului, iar specialiștii ne recomandă să fim foarte atenți la alimentele pe care le consumăm.

Experții atrag atenția că numeroase produse pe care le consumăm pot produce cancer.

Unul dintre alimentele cu cel mai mare risc este carnea procesată.

Somonul afumat este contaminat cu tot felul de chimicale cancerigene precum antibiotice şi pesticide. Din aceeaşi categorie fac parte toate tipurile de peşte afumat.

Evitați prepararea pe grătar, cu cărbuni sau la flacără directă, a cărnii şi a peştelui.

Alte alimente periculoase sunt popcornul făcut în cuptorul cu microunde și chipsurile.

×
Subiecte în articol: alimente cancer boala
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close