×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Alimentele pe care nu ar trebui să le congelezi niciodată. Îți pot afecta sănătatea

22 Ian 2019   •   23:08
Alimentele pe care nu ar trebui să le congelezi niciodată. Îți pot afecta sănătatea 16
Foto: pixabay.com

Nu întotdeauna congelatorul te poate ajuta să eviți risipa alimentară. În anumite situații, alimentele congelate își pierd definitiv gustul, textura, aroma și în final ajung să fie aruncate.

Avocado - În timp ce unele persoane cred că acesta poate fi congelat doar după ce este tăiat în jumătate, alte voci susțin că atunci când este înghețat, avocado își pierde textura mătăsoasă și gustul acestuia se schimbă complet.

Carnea de porc, fructele de mare și puiul - Dacă au fost înghețate, le-ai dezghețat, iar apoi ai constatat că nu vei folosi întreaga cantitate, evită să congelezi din nou carnea de porc, fructele de mare sau puiul. Recongelarea acestor produse poate duce la dezvoltarea unor bacterii periculoase și care pot pune sănătatea în pericol.

Pastele fierte - În momentul în care vor fi dezghețate, acestea vor acumula o cantitate mai mare de apă și își vor pierde gustul.

Brânzeturile moi - Depozitate la temperaturi foarte scăzute, acestea își vor pierde textura, potrivit dailymail.co.uk.

Alimentele fierte - Acesta vor acumula o cantitate mare de apă, iar când se vor dezgheța nu vor mai avea gust.

 

credite ipotecare VreauCredit.ro

Biletul Zilei
Ponturi Pariuri
Case de Pariuri
sati