Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Alimentele pe care nutriţioniştii nu le mănâncă niciodată

Alimentele pe care nutriţioniştii nu le mănâncă niciodată

Alimentele pe care nutriţioniştii nu le mănâncă niciodată
Sursa foto: Foto: pixabay.com
28 Iul 2018   •   09:20

Nutrişioniştii stau departe de alimentele toxice care afectează echilibrul organismului. Printre produsele pe care aceştia le evită sunt incluse şi cele pline de chimicale care pot duce la apariţia unor boli extrem de grave. 

Băuturi carbogazoase - „Cred că este o risipă de calorii, pentru că este vorba de mult zahăr, o băutură lipsită de nutrienţi“ - Kim Larson, nutriţionist şi purtătorul de cuvânt al Academiei de Nutriţie din Marea Britanie. 

Margarină - „Eu sunt cu siguranţă un dietetician care încearcă să consume toate alimentele, dar singurul lucru pe care îl evit este margarina. În primul rând, iubesc untul, dar îl folosesc foarte puţin, de obicei doar câteva linguri de câteva ori pe săptamână“ -  Andrea Goergen, nutriţionist.

Hot dog - „Nu contează dacă este din carne de vită, pui sau curcan, crenvurştii sunt făcuţi din carne foarte prelucrată, conţin foarte mult sodiu şi nitraţi, fiind unul dintre alimentele care pot provoca cancer“ - Karen Ansel, nutriţionist.

Brânză topită - „În general, urmăresc să includ în dieta mea alimente cât mai puţin procesate. Acestea sunt asociate cu inflamaţia cronică, un prim simpton al riscului crescut de a dezvolta cele mai multe boli, inclusiv cancerul“ - Beth Warren, nutriţionist, potrivit adevarul.ro

×
Subiecte în articol: alimente nutritionisti niciodata
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close