x close

„Am insecte în corp! Pocnesc atunci când încerc să le scot din piele”. Familia a încercat să-l convingă că nu este nimic în neregulă cu el, dar medicii aveau altă părere. Ce pățise bărbatul

de S.T.    |    02 Iul 2018   •   09:49
„Am insecte în corp! Pocnesc atunci când încerc să le scot din piele”. Familia a încercat să-l convingă că nu este nimic în neregulă cu el, dar medicii aveau altă părere. Ce pățise bărbatul 534 Foto: pixabay.com

Un bărbat spunea mereu că are insecte în corpul său. Aceste insecte, spunea el, aveau o cochilie tare ce pocnea atunci când încerca să le scoată din piele.

Pentru a preleva „probe”, bărbatul a început să-şi tragă din nas bucăţi de ţesut până când şi-a făcut o gaură în sept, relatează nationalgeographic.com.

Bărbatul prezenta semnele clare ale parazitozei iluzorie, afecţiune în care pacientul crede că organismul său a fost infestat.

Majoritatea persoanelor ce suferă de parazitoză iluzorie încep să preleveze probe acasă pe care le trimit laboratoarelor. Însă în majoritatea cazurilor rezultatele sunt negative. 

Citeşte mai multe despre:

insecte corp
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati