Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Anunțul făcut de doctorul Mihai Craiu după ce o stewardesă a murit de encefalită rujeoloasă: Ăsta e mesajul de luat acasă!

Anunțul făcut de doctorul Mihai Craiu după ce o stewardesă a murit de encefalită rujeoloasă: Ăsta e mesajul de luat acasă!

Anunțul făcut de doctorul Mihai Craiu după ce o stewardesă a murit de encefalită rujeoloasă: Ăsta e mesajul de luat acasă!
Sursa foto: foto: Mihai Craiu
17 Aug 2019   •   16:38

Cunoscutul doctor MIhai Craiu reacționează după ce o stewardesă a murit din cauza unei encefalite rujeoloase.

"O veste tragică. Din care persoanele raționale pot invăța ceva. Oponenții vaccinării pot renunța acum... nu vor afla nimic care sa le confirme convingerile greșite.

O stewardesa de 43 ani, altfel perfect sanatoasă (si mama a 3 copii) a facut encefalita rujeoloasa dupa ce a zburat in martie 2019 de la aeroportul JFK din New York la aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Si a murit marți, acum 4 zile.

De ce? Pentru ca in acel avion exista un calator cu rujeolă, ce nu părea incă bolnav. Si a luat rujeolă pentru că a facut DOAR o singura doză de vaccin antirujeolic in copilărie. Așa cum se făcea la acea dată.

Acest deces este doar al 3-lea in ultimii ani in Israel, datorită unei foarte bune campanii de informare si a vaccinarii eficiente. Celelalte 2 decese din 2018 au fost o doamnă de 82 ani si un copil de 18 luni.

Mesajul de luat acasă - rujeola poate ucide persoane PERFECT sănătoase, care nu au fost vaccinate sau care nu mai au anticorpi de rujeolă, deoarece au facut doar o singură doză de vaccin ce conține componenta rujeoloasă, cu foarte multă vreme în urmă.

Dacă nu v-ați vaccinat până acum ar trebui sa reflectați la riscul de deces intr-o lume unde o simpla calatorie te poate aduce langa unul din cei peste 310 000 cazuri de rujeolă estimate de OMS ca fiind prezente in lume in ultimul an.

Dacă nu sunteți siguri cum stați cu anticorpii de rujeolă puteți să dozați la orice laborator mare.

Pentru oponenții vaccinării (care știu ei mai bine...) este o altă stire falsă. Pentru cei 3 copii rămași orfani e o tragedie de proporții. Puteti citi si aici https://nypost.com/…/israeli-flight-attendant-who-contract…/

Persoanele care nu au 2 doze de vaccin ROR (sau cu o componentă rujeoloasă singură, cum era în trecut) nu sunt protejate suficient. Nici la 82 de ani... Judecați singuri ce e de făcut.", a scris Mihai Craiu, pe pagina sa de Facebook. 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close