Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Avertismentul medicilor! Ce boli poți lua dacă pupi icoanele

Avertismentul medicilor! Ce boli poți lua dacă pupi icoanele

Avertismentul medicilor! Ce boli poți lua dacă pupi icoanele
Sursa foto: foto: doxologia.ro
26 Sep 2017   •   20:26

Creștinii care merg la bsierică sărută icoanele din interiorul lăcașului de cult, însă medicii spun că prin acest gest pot fi contactate foarte multe boli și ciuperci.

 „Igiena nu are nicio treabă cu credinţa. Atunci când tuşim sau strănutăm este la fel. Contactăm microbi. Cel care intră în contact cu flora microbiană poate primi cu mare uşurinţă aceste mici organisme. Acest fapt, indiferent că este în biserică se poate transmite astfel de boli. Bătrânii ajung la spital des cu stări de rău, chiar la urgenţe, apoi merg la biserică.

Este bine să aveţi grijă și la regimul alimentar de post. Trebuie să ţinem cont de toate, că altfel ne punem sănătatea în pericol şi sunt sigur că divinitatea va accepta aceste lucruri. De la boli virale, la herpesuri, boala sărutului poate fi luată sau o întreagă serie de ciuperci.Contactul cu secreţiile altuia nu e sănătoasă. Flora microbiană supravieţuişte ceva timp. Trebuie să fie respectate aceste reguli de igienă chiar şi la obiectele de cult.” a declarat un medic la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: avertisment medici boli icoane
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close