Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Băutura care arde grăsimea de pe abdomen şi elimină celulita. Este ieftină și acţionează în timpul nopţii

Băutura care arde grăsimea de pe abdomen şi elimină celulita. Este ieftină și acţionează în timpul nopţii

Această băutură de doar 5 lei, te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus într-un mod sănătos, dar și de pielea cu aspect inestetic. Băutura din lămâie, ghimbir şi piper este foarte eficientă, sănătoasă și ieftină.

Băutura care arde grăsimea de pe abdomen şi elimină celulita. Este ieftină și acţionează în timpul nopţii
Sursa foto: Unsplash.com
de Georgiana Adam    |    28 Mai 2022   •   14:30

Consumarea acestei băuturi înainte de culcare, ajută la arderea mai rapidă a grăsimilor din zona abdomenului și la reducerea pielii cu aspect inestetic de coajă de portocală.

Pe lângă consumarea acestei băuturi este necesar și un stil de viață sănătos, dietă și exerciții fizice.

Băutura Ginger Lemon pentru arderea grăsimii din zona abdomenului și eliminarea celulitei este o alternativă naturală, care ajută la pierderea kilogramelor nedorite într-un mod sănătos.

Iată rețeta și modul de preparare pentru Ginger Lemon, băutura care arde grăsimea de pe abdomen şi elimină celulita.

Ginger Lemon, băutura care arde grăsimea de pe abdomen şi elimină celulita

Ingrediente ginger lemon

  • Suc proaspăt de lămâie ( o lămâie );
  • 3 cm de ghimbir;
  • pătrunjel proaspăt;
  • 1/2 castravete;
  • un vârf de linguriţă de piper macinat;
  • 250 de ml de apă.

Mod de preparare ginger lemon, băutura care arde grăsimea de pe abdomen şi elimină celulita

Pentru prepararea băuturii ginger lemon, băutura care arde grăsimea de pe abdomen şi elimină celulita, este nevoie de un vas cât mai încăpător. Se adaugă apa, piperul şi zeama de lămâie. Ghimbirul se poate da prin răzătoare, astfel încât să ne putem bucura de proprietăţile sale mai rapid. Pătrunjelul se taie mărunt, iar castravetele cubuleţe. 

După ce s-au adăugat toate ingredientele, se amestecă energic şi întreg conţinutul se lasă deoparte 30 de minute. Ginger Lemon, băutura care arde grăsimea de pe abdomen şi elimină celulita, se consumă înainte de culcare.

Sucul de lămâie, reduce masa corporală

Apa cu lămâie este considerată băutura care are numeroase beneficii pentru sănătate. Sucul de lămâie ajută la pierderea grăsimii din jurul taliei și reduce aspectul pielii de coajă de portocală.

Un studiu publicat în Journal of Ayurveda and Integrative Medicine a demonstrat că persoanele care beau suc de lămâie de patru ori pe zi, își reduc masa de grăsime corporală și își îmbunătățesc profilul lipidic, scrie laboretica.ro

Castravetele, 0 colesterol și puține calorii

De asemenea, castravetele este o altă sursă excelentă de antioxidanți care ajută la eliminarea toxinelor și a gărsimilor. Castravetele este o legumă cu foarte puține calorii și lipsit de colesterol. Fibrele solubile din legumă se dizolvă în intestin într-un gel şi ajută la realizarea digestiei. 

Ghimbirul, condimentul care slăbește

Un alt ingredient din băutura ginger lemon este ghimbirul, care are proprietăți medicinale binecunoscute în întreaga lume. Analele Academiei de Științe din New York au publicat un studiu conform căruia ghimbirul funcționează eficient și împotriva obezității.

Consumul de ginger lemon înainte de culcare, ajută organismul să absoarbă mai bine nutrienții. Mai mult decât atât, ajută la digestia alimentelor și atenuează disconfortul stomacului, mai scrie laboretica.ro.

×
Subiecte în articol: abdomen toxine
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close