Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Caz grav de malpraxis. Un băiat de 10 ani a murit, după ce medicii l-au trimis acasă spunându-i că e balonat

Caz grav de malpraxis. Un băiat de 10 ani a murit, după ce medicii l-au trimis acasă spunându-i că e balonat

Caz grav de malpraxis. Un băiat de 10 ani a murit, după ce medicii l-au trimis acasă spunându-i că e balonat
16 Oct 2015   •   08:29

Părinţii unui copil de 10 ani îi acuză pe medicii de la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti de malpraxis. Copilul a murit după ce în urmă cu câteva zile a fost dus la medic pentru că se simţea rău. Medicii l-au consultat, i-au dat un tratament şi l-au trimis acasă, spunând că este doar balonat. Trei zile mai târziu, copilul a suferit un şoc toxic şi nu s-a mai putut face nimic pentru el. 

 
Băiatul s-a simţit rău săptămâna trecută, aşa că părinţii au chemat ambulanţa, iar mai apoi a fost transportat la spital, cu dureri de burtă şi vărsături. Trei zile mai târziu, copilul a căzut ca secerat. Părinţii au chemat ambluanţa, dar medicii nu au mai putut decât să constate decesul.
 
În urma necropsiei, medicii legişti au stabilit ca băiatul a suferit un şoc toxic şi a făcut peritonită acută, în urma unor ulcere gastrice multiple. Familia da acum vina pe medicul care l-a consultat pe copil, la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti. Doctoriţa spune însă că şi-a făcut datoria. 
 
Poliţia a început o anchetă, iar părinţii copilului sunt decişi să depună plângere la Colegiul Medicilor.
 

×
Subiecte în articol: malpraxis doctori
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close